Megérkezett a GoPro Hero8 Black kalandkamera

Frissült a GoPro népszerű kalandkamerája, a Hero, amelynek immár nyolcadik generációjával ismerkedhetünk meg. A Hero8 Black egyik újdonsága a „Hypersmooth 2.0” névre hallgató képstabilizációja, aminek van egy úgynevezett „Boost” módja, de a funkció képes arra is, hogy automatikusan szintbe hozza a horizontot. Megújult a TimeWarp szolgáltatás is, aminek szintén a második generációja került a Hero8 Black kiadásába. A kalandkamera Media Modjának hála plusz aljzatok állnak rendelkezésünkre: a Media Mod tok által kapunk egy 3,5 mm-es mikrofon, egy HDMI és egy USB-C csatlakozást, valamint két bekötetlen vakusarut, amibe kiegészítőket csúsztathatunk (pl. külső mikrofont).

Kép forrása: GoPro

Immár nem csak gyártóidegen kiegészítőkkel tuningolhatjuk fel majd a Hero8-at, hanem maga a GoPro is villantott pár újdonságot, mint például az 1,9”-os felfelé hajtható kijelzőt, vagy a víz alatti felvételekhez használható LED fényrendszert.

Kép forrása: GoPro

Egy furcsa újítás a digitális objektívek („Digital Lenses”) bevezetése, ahol az egyes „gyújtótávolságok” kiválasztásával különböző képvágásokat kapunk. Összesen négyféle digitális lencserendszer közül választhatunk: Narrow, Linear, Wide és SuperView. A kezdő felhasználók örülhetnek majd az előre beállított sablonoknak, amelyek nagymértékben megkönnyítik a különböző témák és helyzetek lefilmezését. A GoPro Hero8 felbontásának csúcsa továbbra is 4K, ahol 60 kép/mp a csúcsfrekvencia. Választható a 2,7K @ 60 fps, vagy a lassított felvétel (Full HD @ 240 fps).

Kép forrása: GoPro

A fotós szekció is frissült a SuperPhoto és a HDR funkciókkal, amelyek részletesebb, tágabb dinamikájú felvételek készítését teszik lehetővé. A GoPro Hero8 már előrendelhető, ára 400 dollár. A Media Mod és a Display Mod 80-80 dollárba kerül, míg a Light Mod 50 dollárba fáj. Utóbbiakat majd csak decembertől lehet előrendelni. (Forrás: dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...