A Sigma három objektívet jelentett be a Canon EOS-M rendszerhez

A Sigma három régi-új ismerőst jelentett be Canon EF-M bajonettel: hamarosan kapható lesz a Contemporary sorozatból a 16 mm F1.4 DC DN | Contemporary, a 30 mm F1.4 DC DN | Contemporary, valamint az 56 mm F1.4 DC DN | Contemporary, amelyek mind kirajzolják a Canon EOS-M tükörnélküli vázak APS-C méretű képérzékelőit. Az új EF-M végű lencserendszerek teljesen új fejlesztésű vezérlő algoritmust kapnak, ami a maximális adatátviteli sebességről, valamint az optimális autofókusz teljesítményről gondoskodik. A három újdonság kompatibilis lesz a Canon Servo AF funkciójával, és a beépített objektív-korrekciókkal (tehát vázon belül bekapcsolhatjuk majd például a geometria torzítások, a színhibák, vagy a peremsötétedés javítását). A három új objektív legfonotsabb jellemzői csokorba szedve:

Kép forrása: Sigma

  1. Hihetetlenül kompakt felépítés, és olyan képminőség, ami verseng a gyártó Art családjáéval. A fényképezőgép saját képkorrekciós funkcióinak köszönhető, hogy a mérnökök ilyen kis méretűre rajzolhatták ezeket a kis ékköveket.
  2. Gördülékeny, folyamatos AF teljesítmény, ami a filmkészítők örömét szolgálja. A léptetőmotoros AF csendes és nagyon gyors élességállítást tesz lehetővé, így a Sigma Contemporary hármasa videózásra is remekül használható.
  3. Mindhárom objektív előre betöltött korrekciós paraméterekkel rendelkezik, így a vázak menüjében aktiválható a peremsötétedés, a színhiba, valamint a geometriai torzítások javítása.
  4. A Sigma Contemporary objektívek esetében igénybe vehetjük a gyártó bajonett-konverziós szolgáltatását („Mount Conversion Service”), amivel más rendszerekre alakíttathatjuk át kedvenc optikáinkat.

Fontosabb műszaki paraméterek:

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...