Komoly firmware frissítést kapott a Sigma fp fényképezőgép

Komoly firmware frissítést kapott a Sigma fp fényképezőgépe: a 4.00 verziószámú alapszoftverrel fontos és hasznos új funkciókhoz jut a japán gyártó kis hibridje. Íme, a részletek:

[A frissítés előnyei] Ver. 4.00:

 • Új: „Hamis szín” funkció, ahol az expozíció állapota a képernyőn különböző színekben jelenik meg, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy jobban láthassák a jelenet bármely részének expozíciós állapotát.
 • Új: a „Fókuszgyűrű-vezérlés” funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fókuszgyűrű mozgását lineárisra vagy nemlineárisra módosítsák.
  *1 Csak kompatibilis objektívekkel működik
  *2 A funkció használatához frissíteni kell a kompatibilis objektívek firmware-ét a legújabb verzióra
 • Új: a „STILL / CINE Link Settings” funkció, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, a legfontosabb expozíciós beállításokat összekösse STILL és CINE (fénykép/mozgókép) módok között.
  *A következő beállításokat érinti: Fényképezési mód, Zársebesség, Rekesznyílás, Expozíció-kompenzáció, ISO érzékenység
 • Új: lehetővé vált a „Képernyőkép” és a „Hamis szín” funkciók hozzárendelése az „Egyéni gombfunkciókhoz”.
 • Új: a képernyőn megjelenik az önkioldó módban készített felvétel előtti visszaszámlálás (2 másodperc és 10 másodperc), valamint a hosszú expozíciók (bulb fényképezés és 1 másodperces vagy hosszabb expozíció) expozíciós ideje.
 • Új: STILL (fénykép) módban a csatlakoztatott objektív adatai (gyújtótávolság és fényképezési távolság) megjeleníthetők a képernyőn.
 • Újdonság a „Klipszámozás” funkció CINE módban, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy módosítsa a „Fájlnév / Szám” számozását a képernyőn. „RENDSZER” menüben.

A frissítés innen tölthető le.

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...