Hamarosan bővül a Tamron F2.8-as triumvirátusa: érkezőben a Sony-ra való 70-180 mm F2.8!

Örülhetnek a Sony E bajonettes fényképezőgépek rajongói, hiszen hamarosan bővül a Tamron fényerős zoomjainak csapata: a gyártó bejelentette a 70-180 mm F2.8 Di III VXD fejlesztését! A Tamron a 17-28 mm F2.8 Di III RXD és 28-75 mm F2.8 Di III RXD objektívek által lefedett tartományt felfelé, egészen 180 milliméterig bővíti, így már a tele-tartomány kedvelői sem maradnak üveg nélkül. Az A056 kódjelű lencserendszer is kirajzolja a teljes kisfilm méretű lapkákat, ráadásul kompakt és könnyű kialakítású, így nem fogja lehúzni senkinek sem a fotós táska a vállát: csupán 815 grammot nyom a 70-180 mm F2.8 Di III VXD.

Sajtóközlemény

Új kompakt és könnyű teleobjektív fejlesztését jelentette be a Tamron

Úton a triumvirátus nagyon várt harmadik tagja a 70-180mm f/2.8 Di III VXD

A Tamron legújabb fejlesztése a 70-180mm f/2.8 Di III VXD, mely a nagy fényerejű zoom sorozat harmadik tagja, mely kiváló optikai teljesítményt nyújt, rendkívül csendes és gyorsan fókuszál. Sony E-mount teljes képmezős tükör nélküli fényképezőgépekhez lesz elérhető.

Az A056 modell kényelmesen kompakt és könnyű kialakítású, ideális a teljes képmezős tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez. A 67mm-es szűrő átmérője megegyezik az összes többi Tamron objektívvel a sorozatból. Az optikai kialakítás számos speciális elemet tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a lencse kiváló képalkotási teljesítményéhez. Az objektív nagyon közeli, 85cm-es közelponttal fog rendelkezni, így fokozva a sokoldalúságot. Az objektív átveszi a Tamron újonnan kifejlesztett VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) fókuszmechanizmusát, amely csendes, gyors AF meghajtást eredményez.

A nagyszerű fényképezési élményt támogató további funkciók között szerepel az időjárásálló kialakítás, amely a kültéri fényképezésnél hasznos, és az elülső lencse fluor bevonata az egyszerű karbantartáshoz.

Ezen felül az A056 modell teljesen kompatibilis a különféle fényképezőgép-jellemzőkkel, beleértve a Fast Hybrid AF-t és az Eye AF-t. Ezzel az új modellel válik teljessé a fényerős zoom sor, mely kiválóan egészíti ki a 17-28mm és 28-75mm f/2.8 Di III RXD objektíveket.

Várható fő tulajdonságok:

  1. Kedvező méret (149mm) és súly (815g).
  2. 67mm szűrőátmérő hasonlóan a többi Sony E bajonettes teljes képmezős objektívek esetén
  3. Kiváló optikai tulajdonságok és sokoldalúság, 85cm-es közelpont
  4. Időjárásálló kialakítás és fluor bevonat
  5. Rendkívül halk, pontos és gyors új fejlesztésű VXD AF mechanizmus
  6. Kompatibilis a kamerák számos AF funkcióival
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...