Ütős lett a Canon legújabb belépő kategóriás tükörreflexes gépe

A Canon legújabb, belépő kategóriás tükörreflexes váza meglehetősen ütős paraméterekkel rendelkezik: felturbózott autofókusz rendszer és teljes értékű 4K videó szerepelnek a legfontosabb jellemzők között. Az EOS 850D lelke egy DiG!C 8 képfeldolgozó processzor, ami a 24 MP felbontású, APS-C méretű CMOS lapkáról érkező nyers adatokat kiváló minőségű képanyaggá alakítja. A 7 kép/mp-es sorozatfelvételi sebességhez nem is árt a megfelelő számítási kapacitás, hogy a 45 mezős AF rendszerről ne is beszéljünk: az EOS 850D esetében az összes fázisérzékelő kereszttípusú! Az automatikus élességállítás során választható az arcérzékelés is, aminek tökéletes kiegészítője a 220 000 pixeles EOS iTR AF fénymérő egység.

Kép forrása: Canon

Élőképes használat során sem kell szégyenkeznie a kis gépnek, hiszen a gyártó felszerelte a már sokat bizonyított Dual Pixel CMOS AF-fel (itt az arcérzékelés mellett már a szemérzékelés is elérhetővé válik). Már ezek a paraméterek is lenyűgözőek, hiszen ezekhez hasonló funkciók és szolgáltatások eddig csak a kategóriákkal komolyabb fényképezőgépekben voltak megtalálhatóak. De az EOS 850D repertoárja ezzel még nem ért véget, hiszen a vezeték nélküli adatátvitelben is remekel a beépített WiFi és Bluetooth moduloknak köszönhetően. Hab a tortán a kifordítható és elforgatható érintésérzékeny kijelző, ami vloggerek életét könnyítheti meg nagyságrendekkel.

Kép forrása: Canon

Egyértelműen kijelenthető, hogy a Canon EOS 850D a valaha gyártott legprofibb kezdő gép – meglepő módon az ára nagyon baráti: a váz önmagában 750 dollárba kerül, míg az EF-S 18-55 mm F4-5.6 IS STM optikával szettben is csak 900 dollárt kérnek érte! Bővebb infó itt található a készülékről.

Kép forrása: Canon

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...