Három TIPA díjat is besöpört a Sigma!

A Sigmának három termékkel sikerült elnyernie a TIPA elismerését: a Sigma fp, a Sigma 14-24 mm F2.8 DG DN | Art, valamint a Sigma 24-70 mm F2.8 DG DN | Art került ki díjnyertesként a mezőnyből. Igazából egyik termék sikerén sem csodálkozom, hiszen mindhárom járt nálam, így saját magam is meggyőződhettem a felsoroltak kiválóságáról.

1. Sigma fp: „Best Full Frame Camera Expert”

A Sigma fp a világ legkisebb és legkönnyebb, „zsebre vágható” tükörnélküli, full frame szenzoros kamerája, amelynek könnyű a használata, de könnyedén válthatunk rajta álló- és mozgókép készítési módok között egyaránt. A készülék erőssége modularitásában és rugalmasságában rejlik, hiszen számos kiegészítővel tetszőleges felvételi környezethez alakítható.

2. Sigma 14-24 mm F2.8 DG DN | Art: „Best Mirrorless Wide Angle Zoom Lens”

A Sigma 14-24 mm F2.8 DG DN | Art a kép teljes területén tökéletesen éles képet nyújt, ami egyáltalán nem könnyű feladat olyan egy olyan összetett optikai formula esetén, ami egy kiváló minőségű, ultra nagylátószögű zoomobjektívhez szükséges. Kiemelkedő felbontóképesség, a színhibák hiánya, valamint az újonnan kifejlesztett „Nano Porous Coating” bevonatnak köszönhető becsillanás elleni rezisztencia jellemzik ezt az optikát. A frontlencsét víz- és olajtaszító bevonattal látták el, így az objektívet a legzordabb körülmények közepette is használhatjuk.

3. Sigma 24-70 mm F2.8 DG DN | Art: „Best Mirrorless Standard Zoom Lens”

A Sigma egy olyan standard zoomot szeretett volna megalkotni, ami teljes mértékben kihasználja a tükörnélküli fényképezőgépek adta lehetőségeket – a 24-70 mm F2.8 DG DN | Arttal ez maradéktalanul sikerült is. Az objektív méretét és tömegét lecsökkentették, az optika nagy felbontóképességű, teljesítménye az egész zoomtartományban egyenletes, a képminőség a kép közepén és szélein tökéletes. Hab a tortán, hogy a Sigma 24-70 mm F2.8 DG DN | Art az Eye-Detection AF funkcióval is kompatibilis, így tökéletesen éles portrékat készíthetünk.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...