Apró pletykacsokor a koradélutánra kávé mellé

Canon: állítólag az EOS R6 tükörnélküli fényképezőgép hivatalos bejelentését elhalasztják, így az eredetileg májusra tervezett bemutatóra júliusban kerülhet sor. A kereskedelmi forgalmazás pedig a harmadik negyedév végétől indulhatna – írja a canonrumors.com szerkesztője. Emlékeztetőül az EOS R6-ról dióhéjban: 20 MP-es full frame szenzor, beépített képstabilizátor (IBIS), 12 kép/mp illetve 20 kép/mp sorozatfelvételi sebesség (mechanikus/elektronikus zárral értendő), 4K @ 60p, Full HD @ 120p, két memóriakártya foglalat, státuszkijelző nélkül, az EOS R5-énél alacsonyabb felbontású elektronikus kereső, az EOS R5-nél valamivel egyszerűbb felépítésű váz, újfajta akku.

Kép forrása: Canon

Olympus: úgy tűnik, hogy az Olympus zászlóshajója, az OM-D E-M1X még jó ideig tartani fogja pozícióját, ugyanis a gyártó hamarosan egy komoly firmware frissítéssel fogja felkelteni csipkerózsika álmából! Egyelőre részletek nem ismertek, de az OM-D E-M1 Mark II-nél tapasztaltak szerint senki sem fog csalódni.

Sony: május végén nagyot dobhat a Sony! A hírek szerint egy újabb csúcskompakttal jelentkezhetnek a japánok. Az RX gépcsalád igen rég volt frissítve, így most nagy valószínűséggel pótolni fogja e hiányosságot a Sony csapata. A sonyalpharumors.com szerzője 99%-os bizonyossággal állítja, hogy vagy egy RX100, vagy egy RX1 fotógéppel lehetünk gazdagabbak.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...