Itt vannak a Panasonic DC-S5 paraméterei!

Szemfüles adathalászoknak köszönhetően felkerültek a világhálóra a még be nem jelentett Panasonic DC-S5 fotómasina legfontosabb műszaki adatai! Ezek szerint a fényképezőgép lelkét egy 24 MP-es, 36 x 24 mm-es képérzékelő adja majd, amivel a JPEG és RAW állományok mellé HLG és 6K/4K fotókat is készíthetünk majd. A dinamikaátfogást a gyártó 14 FÉ-re becsüli, ami manapság egy átlagos értéknek mondható. Az elektronikus kereső OLED technológiára épül, 2,36 millió képpontos és 0,74-szeres nagyítású lesz. A kijelző egy 3”-os, 1,84 millió képpontos, érintésérzékeny panelből áll, amit elforgatni és dönthetni is lehet. A fókuszrendszer továbbra is kontrasztérzékelésen alapul, de a DC-S5-nél a szokásos arc- és szemérzékelésen már test- és állatfelismerő algoritmusokkal is fel lesz vértezve.

A kép csak illusztráció

A fénymérés 0-18 FÉ közt lesz használható, összesen 1728 mérőmezővel dolgozhatunk. A készülék kettős natív érzékenységű, ahol az első tartománya ISO 100-640, míg a második efölött található. A váz beépített, szenzormozgatásos, 5-tengelyes képstabilizációval van felszerelve, ami önmagában 5 FÉ előnyt nyújthat, míg Dual IS felállásban akár 6,5 FÉ-t is elérhetünk. A mechanikus és az elektronikus zár 1/8000-60 mp közti értékekre képes, míg az elektronikus első redőnnyel 1/2000-60 mp közti értékek választhatók. A sorozatfelvételi sebesség csúcsa 7 kép/mp, ha kell közben AF is, akkor 5 kép/mp-cel kell megelégednünk. A csatolófelületen lesz mikró HDMI aljzat, USB 3.1 Gen 1 Type C, mikrofon bemenet, fejhallgató kimenet. Az adatokat SD kártyákra menthetjük: a két foglalat közül csak az egyik lesz UHS-II kompatibilis.

A Panasonic DC-S5 beépített WiFi és Bluetooth modult is kapott. A váz por- és cseppálló, az akku egy feltöltéssel 440 kép elkészítésére képes (1500 kép a maximum energiatakarékos módban). A 132,6 x 97,1 x 81,9 mm-es mérethez 714 grammos tömeg társul. Opcionálisan portrémarkolattal is felszerelhetjük a gépet: DMW-BGS5 a markolat típusjele. (Forrás: photorumors.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...