Egy teljesen új képfeldolgozó szoftvert mutatott be a Nikon: íme, az NX Studio!

Képnézegetéshez, képfeldolgozáshoz készült a Nikon legújabb programcsomagja, az NX Studio, amivel nem csak álló-, hanem mozgóképeinket is megdolgozhatjuk! Az újdonság gyakorlatilag egyesíti a Capure NX-D és a ViewNX-i szoftvereket. De lássuk, mit ír róla maga a gyártó:

Kattints!

Sajtóközlemény

A NIKON ÚJ SZOFTVERT AD KI KÉPEK ÉS VIDEÓK ZÖKKENŐMENTES MEGTEKINTÉSÉHEZ ÉS SZERKESZTÉSÉHEZ

A Nikon örömmel jelenti be az új NX Studio (1.0-s verzió) szoftvert, amely állóképek és videók zökkenőmentes megtekintését, feldolgozását és szerkesztését teszi lehetővé. A Nikon digitális fényképezőgépek felhasználói már ma ingyenesen letölthetik a szoftvert.

Az intuitív szoftver egyesíti a Nikon aktuális ViewNX-i* képmegtekintő szoftverének, valamint a képfeldolgozó és -szerkesztő Capture NX-D* szoftverének funkcióit, így a felhasználóknak lehetősége van egyetlen alkalmazásban megtekinteni, feldolgozni és szerkeszteni a képeket.

Kattints!

Az NX Studio számos meglévő funkciót vett át a ViewNX-i és a Capture NX-D szoftverekből, beleértve a részletes szerkesztési funkciókat, például a Picture Controlt és a Fehéregyensúly-beállításokat, valamint a RAW-adatok Expozíciókompenzációját. Emellett olyan Színes vezérlőpontokat is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egy adott területen belül beállítsák a színeket, és egy Retusáló ecset funkciót a haladó szintű korrekcióhoz. Az intuitív menüstruktúrát munkafolyamat rendszerezi, amely javítja az egyes funkciók válaszidejének átlagos sebességét, és gördülékenyebb szerkesztési folyamatot biztosít állóképek és videók számára egyaránt.

A szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára képek küldését a Nikon képmegosztó és -tároló szolgáltatásába, a NIKON IMAGE SPACE-be, és folyamatosan frissülni fog az új fényképezőgépekkel való kompatibilitás biztosítása érdekében. Az új szoftver ingyenesen letölthető a Nikon Letöltési központjából.

Kattints!

Az NX Studio elsődleges funkciói

  • A szoftver egy helyen teszi lehetővé állóképek és videók megtekintését, feldolgozását és szerkesztését
  • A felhasználóbarát menü munkafolyamat szerinti kategóriákba van rendezve – így a menü egyszerűen használható és könnyen átlátható
  • A felvételi információk könnyen áttekinthető kijelzése mellett számos megjelenítési opciót kínál – például filmszalagos megjelenítést vízszintes és függőleges előnézeti beállítással egyaránt
  • A ViewNX-i szoftver örökölte az XMP/IPTC információszerkesztő és felhasználói beállításokat kezelő funkcióit, valamint a Capture NX-D részletes szerkesztési funkcióit, például a Színes vezérlőpontokat
  • Kompatibilitás más szoftverekkel – például a Nikon Transfer 2-vel és a Camera Control Pro 2-val – támogatva a gördülékeny fényképezés utáni munkafolyamatokat

* A jövőben nem tervezzük az aktuális View NX-i és Capture NX-D szoftveralkalmazások támogatását, beleértve a legújabb operációs rendszerre történő frissítését és az új funkciók hozzáadását. A jelenleg View NX-i és a Capture NX-D szoftveralkalmazásokat használó ügyfeleknek javasoljuk a frissítést az NX Studio szoftverre.

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...