Mostantól idehaza is megvásárolhatók az Ecoflow termékei!

A Tripont Foto Video Kft. megkezdte Magyarországon az Ecoflow termékeinek forgalmazását. S hogy miről van szó, milyen készülékeket gyárt a márka? Nos, az Ecoflow berendezései az áram hosszú távú tárolását és leadását szolgáló villanygenerátorok, illetve ezen eszközök kiegészítői. Az Ecoflow termékei egyedülálló töltési és akkumulátor-kezelési technológiával rendelkeznek, amelyek kiemelkednek a versenytársak közül. Gondolj bele, hogy kint vagy a vadonban (vagy akár csak a kert végében), és nem áll rendelkezésre fali aljzat, amin keresztül 230 voltos feszültséget adhatnál notebookodnak, akkutöltődnek – nos, probléma megoldva, az Ecoflow hordozható áramforrásaival szinte bármilyen hálózati áramot igénylő elektromos és elektronikus berendezés működtethető!

De idézem a Tripont oldalán olvasható információkat, így nem maradunk le semmi fontos adatról:

Ecoflow – Élj szabadon! Bárhol, bármikor…

Az EcoFlow öko módon, hordozható áramellátási megoldásokat nyújt otthonodban, műhelyedben vagy akár kültéren, mindentől távol az erdőben. Az EcoFlow megfizethető és hordozható készülékével napenergiát tudsz tárolni, és felhasználni. A jövő megújuló energiaforrásai most egy karnyújtásnyira! Nem kell lemondanod a kényelemről! 🙂

Az EcoFlow piacra dobta új, innovatív termékcsaládját! A termékek áram hosszútávú tárolására és leadására alkalmas villany generátorok, és ezek kiegészítői.

Termékeik egyedülálló töltési és akkumulátor-kezelési technológiával rendelkeznek, amelyek kiemelkednek a versenytársak közül. Ebben az ágazatban termékeik a jelenlegi piacon a csúcsot képviselik teljesítmény és formatervezés szempontjából egyaránt. Páratlan előnyük a nagy töltési sebesség. Akár 0%-ról 80%-ra 1 óra alatt!
A környezeti hatásokat és az áramkimaradásokat nem lehet előre megjósolni, de felkészülhetsz rá.

Nagyon széles felhasználási területet foglal magába, ajánljuk túrázóknak, campingezőknek, vadászoknak, horgászoknak, barkácsolóknak, autószerelőknek, drónosoknak, fotósoknak, rc modellezőknek, hajósoknak, a mindennapi életben.

Miért válaszd az EcoFlow-t?

Kültéri tevékenység és kirándulás a szabadban

Ha sokat kirándulsz a szabadban, szeretsz sátrazni, kempingezni, túrázni vagy szabadtéren szükséged lenne egy stabil áramforrásra, akkor az EcoFlow termékei nem hiányozhatnak utazós kellékeid közül. Must have-nek tekinthető a gyűjteményben. Horgászoknak, vadászoknak egyaránt jól jön a szabadtéren, ahol mindenféle áramellátás nélkül hosszú órákat esetleg napokat töltesz el. Könnyed hordozhatósággal magaddal tudod vinni és nem foglal nagy helyet.

Lakókocsi és lakóautó

Szenvedélyesen érdeklődsz a kerekes élet iránt? Éppen készülsz egy lakókocsis túrára? Akkor vidd magaddal az EcoFlow hordozható áramforrásainak egyikét is! Az EcoFlow DELTA és a Napelem tökéletes kombinációja megszakítás nélküli energiát biztosít a legtöbb időjárási viszonytól függetlenül. A szabadalmaztatott MPPT technológiával az EcoFlow által gyártott napelem a leghatékonyabb módon képes szolgáltatni az napenergiát, és néhány órán belül teljesen feltöltheted vele a DELTA-t ezáltal extra árammennyiséghez tudsz jutni.

Nem mellesleg a szolár vízálló és tartós anyagból készült és a szolár panelek összekapcsolására is van lehetőség. 0%-ról akár 80%-os töltöttséget garantál 1 óra alatt. A gyors töltés szolárral kb. 4 óra alatt teljes töltöttséget, 12/24V-os autós töltővel kb. 10 óra, hálózatról 1,6 óra alatt teljes töltöttséget garantál.

Fotós, videós, drónos vagy?

Szeretnéd egyből, bárhol elérni a felvételeidet kötetlenül? Ezentúl nincsenek határok. Képeidet azonnal szerkesztheted, videóidat azonnal visszanézheted, drónod töltöttsége miatt pedig nem kell aggódnod!

Műhely, barkácsolás, autószerelés

Gyakran barkácsolsz? Műhelyedben el kellene egy jó generátor? Munkád az autószerelés? Vagy hobbiból foglalkozol rendszeresen az autóddal? Az 1800 W teljesítményű EcoFow DELTA egy “vadállatnak” nevezhető. Szinte bármit képes táplálni a műhelyedben: az elektronikus fűrésztől egészen a légkondicionálóig. Elektromos barkács munkáidat megkönnyítheted! Sőt plusz vezetékekkel a meghosszabbítási lehetőség is adott.

Hajókirándulás szabadon

A kényelmes hajózás mellett gondtalanul használhatod elektronikus eszközeidet. Akár telefonod vagy más kisgépek gyorstöltésére is.

Otthoni használat és Standby power kellékek

220V leadásra képes – így ráköthető szinte minden háztartási eszköz, TV, barkács eszközök (csak a DELTA), laptop, hűtő, mosógép, játékok, telefon, hordozható indukciós, villany főzőlap, háztartási kisgépek. Áramszünet esetére kiváló alternatív megoldás. Nem olvad le a hűtő, a biztonsági kamerák tovább működnek. Az 1300Wh kapacitással és strapabírással a DELTA vészhelyzeti áramellátásként felülmúlja a piac összes benzingenerátort. Ugyanakkor őrülten erős kimenete lehetővé teszi, hogy szinte az összes elektronikus eszközt, igény esetén akár 11 eszközt is egyszerre működtessen. Az egyszerű kialakítás átlagos felhasználók számára is könnyen használható, a villamosenergia vagy az áramellátó termékek ismerete nélkül.

Mint ahogy korábban is említettük, nagyon széles felhasználási területen alkalmazhatóak az EcoFlow energiaforrásai és a jövőben rendkívül hasznos lesz.

EcoFlow River hordozható erőmű
• 2 DB 600 W-OS KONNEKTOR ÉS 288 WH KAPACITÁS
• TÖLTÉS 0%-RÓL 80%-RA 1 ÓRA ALATT
• KOMPATIBILIS AZ OTTHONI BERENDEZÉSEK 80%-ÁVAL

EcoFlow River Pro hordozható erőmű
• 3 DB 600 W-OS KONNEKTOR ÉS 720 WH KAPACITÁS
• TÖLTÉS 0%-RÓL 80%-RA 1 ÓRA ALATT
• DUPLÁZZA MEG A KAPACITÁSÁT 720WH-RÓL 1440wH-RA

EcoFlow River Pro Extra akkumulátor
• DUPLA KAPACITÁS, 720Wh HELYETT 1440Wh
• A BERENDEZÉSEK SZÉLES KÖRÉT TÁPLÁLJA

EcoFlow River Max hordozható erőmű
• ÁRAM BÁRHOL, AHOVA MEGY
• TÖLTÉS 0%-RÓL 80%-RA 1 ÓRA ALATT
• AKÁR 9 ESZKÖZT MŰKÖDTETHET EGYSZERRE
• MODULÁRIS FELÉPÍTÉS
• 2 DB 600 W-OS KONNEKTOR ÉS 288 WH KAPACITÁS

EcoFlow Delta generátor
• 0%-RÓL 80%-RA 1 ÓRA ALATT FELTÖLTHETŐ
• 4 db 1800W-os VÁLTAKOZÓ ÁRAMÚ KONNEKTOR ÉS 1260WH KAPACITÁS
• A LEGGYORSABB FELTÖLTÉS NAPELEMMEL ÉS AUTÓVAL

EcoFlow 110W-os napelem
• A LEGTÖBB GENERÁTORRAL KOMPATIBILIS
• FOKOZZA A HATÉKONYSÁGOT
• HORDOZHATÓ, ÖSSZECSUKHATÓ, ÉS KITÁMASZTHATÓ PANEL”

Az Ecoflow termékkínálatát, a készülékek árait megtekintheted a Tripont oldalán, ide kattintva.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...