Ismét pénzt ad vissza a Canon – nem is keveset!

Új év, új „kessbek” (cashback) – a Canon idén is pénzvisszatérítést hirdet! Az akció 2021.05.03. és 2021.06.30. között él, a hivatalos viszonteladónál vásárolt termék(ek)et csupán regisztrálni kell a Canonnál (2021.07.31.-ig), hogy az elköltött pénzből egy adagnyit visszakaphassunk. A promócióban részt vevő termékek közt dSLR, illetve MILC fényképezőgépek, szettek, objektívek szerepelnek (a teljes lista itt található). Íme, a sajtóközlemény, amiből minden kiderül:

Sajtóközlemény

Indul az idei pénzvisszatérítés akció a kedvenc Canon gépekre

Aki évek óta fotózik, az jól ismeri, sokan közülük várják is. Aki nemrég kezdte és most szánta el magát új fényképezőgép vásárlásra, az a legjobbkor döntött így. Elindult a Canon minden évben visszatérő kedvezményprogramja, amit a köznyelv csak cashback-nek hív.

A kedvezményt pénzvisszatérítés formájában adja a Canon. A promóciós időszak 2021. május 3-tól június 30-ig tart, ezen időszakon belül a Canon hivatalos viszonteladó partnereinél megvásárolt, a promóciós listában szereplő termékekre a kedvezmény érvényesítéséhez 30 napon belül kell regisztrálni. A kedvezmény az üzletekben és online történő vásárlás esetén is érvényes. Amennyiben a terméket június 30-án vásárolja meg valaki, akkor is rendelkezésére áll a regisztráció lehetősége 30 napig, tehát legkésőbb július 30-ig. Érdemes erre figyelni, hiszen most a Canon legnépszerűbb termékei kerültek a kedvezményes termékek listájára, és a regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe. A regisztrációhoz az utaláshoz szükséges adatok és a vásárló elérhetősége mellett a vásárlást igazoló bizonylatot és a terméken található EAN kódot is fel kell tölteni (érdemes ezért a regisztráció megkezdése előtt ezeket előkészíteni).

Az értékes műszaki cikkek hosszútávú használata során megtérül a gyártóval hivatalos kereskedelmi kapcsolatban álló viszonteladóktól történő vásárlás. Különösen a Canon termékei esetében, amelyeket a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztünk tovább. A hivatalos viszonteladók rendelkeznek a termékekről megfelelő szakmai és műszaki tudással. Értékesítőik részt vesznek a gyártó képzésein és a vásárlás során értékes tudással és tanácsokkal látják el a vásárlót, aki így számára leginkább megfelelő terméket tudja kiválasztani. A vásárlást követően a jótállási igények a vásárlás helyén is érvényesíthetőek. A Canon hosszútávon értékeli viszonteladóinak és vásárlóinak hűségét különböző oktatói programokkal, visszatérő kedvezményes ajánlatokkal és megbízható szervizhálózattal.

Kedvenc vázak és objektívek most akcióban
Az akcióban most különleges kedvezménnyel vásárolható meg több DSLR váz között sokak nagy kedvence, az EOS 5D Mark IV, és a 6D Mark II. A nemrégiben bevezetett új EOS 90D és EOS 850D is elérhető önállóan is és objektívekkel kit-ben. Akik a tükörnélküli vázakra váltanának, azoknak jó hír, hogy az akcióban az EOS-R és EOS-RP jelentős kedvezménnyel kapható: a vázak külön is, vagy csomagban adapterrel vagy objektívvel együtt is választható. A 2018 szeptemberében bevezetett EOS R rendszer páratlan optikai kiválóságot, világ szinten is az egyik leggyorsabb autofókuszt, és az RF bajonettnek köszönhetően rendkívül gyors kommunikációt biztosít a fényképezőgép és az objektív között. A gyorsaság, a kiváló ergonómia és a kompromisszummentes képminőség az EOS R rendszer lelke. A kevesebb, mint egy éve piacra dobott RF objektívek közül sokféle szerepel az akciós listán, így aki komolyan foglalkozik fényképezéssel, filmezéssel, az most hihetetlenül jó áron állíthatja össze új felszerelését.

A kedvezményes objektívek között megtalálható most a könnyű (kb. 500 g) súlyú, 85mm gyújtótávolsággal rendelkező RF 85mm F2 MACRO IS STM ideális a portréfotózást kedvelők számára a vonzó látószögű és lágy háttérrel rögzített, lenyűgöző felvételek készítéséhez. A fényképezést hobbi szinten űző, vagy még fejlődő fotósok számára fejlesztett, szintén könnyű súlyú szuper teleobjektívekre is érvényes a pénzvisszatérítés: 4,5 méteres (RF 600mm F11 IS STM) és 6 méteres (RF 800mm F11 IS STM) minimális gyújtótávolságnak köszönhetően jól megközelíthetik a tájképek, a természetben élő állatok vagy művészi városképek témáit. Az objektívek AF és IS funkciókkal támogatott, távoli témák fotózására vonatkozó képességeit erősítik az RF 1.4x és az RF 2x adapterek használatával. Az RF 24-240mm F4-6.3 IS USM a gyémánt mintájú csiszolással ellátott fókusz/vezérlő gyűrűjével és a nagy, reteszelhető, 100°-ban elfordítható zoom gyűrűjével, gyors, pontos vezérlést biztosít a felhasználók számára, hogy a legmegkapóbb felvételeket készíthessék el. A sokoldalú objektívvel a nagy látószögű felvételektől a teleobjektív közeli képekig lenyűgöző minőségben fényképezhetünk, és ez az objektív nagyszerű párosítás a Canon legkönnyebb full-frame tükör nélküli fényképezőgépével, az EOS RP-vel.

A hobbifotósok és a sokat utazó vloggerek is megtalálják a kitűnő új eszközöket az akcióban
A Canon DSLR-gépeknél megszokott kreativitás egy könnyen online csatlakoztatható, nagy érzékelővel rendelkező kompakt fényképezőgépben: ez a Powershot G7X Mark II, amely az akcióban különböző csomagokban, akár vlogger szettel is beszerezhető. A tenyérnyi kis gép fejlett képstabilizátora hihetetlenül stabil videofilmeket profi, full HD minőségben készít. Aki cserélhető objektíves, de kis méretű géppel emelné új szintre vlogját, a kis tükörnélküli M sorozat legújabb tagját is kedvezménnyel vásárolhatja most meg: a bő egy hónapja bevezetett M50 Mark II is különböző konfigurációban választható pénzvisszatérítéssel. A vloggerek, bloggerek és influencerek, akik lenyűgöző képminőséget és valós idejű közvetítést igényelnek, hogy online közönségüket elkápráztassák, kifejezetten szívesen használják a kompakt méretű, mégis sok lehetőséget nyújtó kis MILC-et. Ha valaki már rendelkezik vele, bővítheti a tudását az akcióban szintén szereplő EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM objektívvel.

Részletek, azaz a promócióban megvásárolható termékek, az üzletek, ahol megvásárolhatók és az általános szerződési feltételek, valamint a regisztráció itt található: www.canon.hu/cashback2021

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...