A Pelican új páncélzata az objektíveket védi

Kemény, kompozit anyagokból készített fotós táskákból, kofferekből nincs hiány, ezek jellemzően teljes fotós felszerelésünk tárolására, szállítására alkalmas bélelt, kívül „törhetetlen” héjjal ellátott termékek. Azonban mi van, ha csak egy-egy objektívet szeretnénk megvédeni az ütésektől, rázkódástól? Nos, a Pelican, aki már sokak számára ismerősen csengő márkanév, most összeboronált a CM Brands-szel, s közösen megalkották a Pelican Outdoor kollekciót, aminek része a szilikon alapú lencserendszer-védő.

A gyártó elmondása szerint az új termékeket a vásárlók visszajelzései inspirálták, akik közt akad szép számmal katona, „hétvégi harcos”, illetve bevetési területre elsőként érkező szolgálatot végző is. A termékvonal „küldetése”, hogy kompromisszumok nélküli prémium kategóriás, funkcionális, szilárd védelemmel láthassuk el optikáinkat. A 25A besorolású szilikonból kialakított védőköpeny 56-120 mm átmérőjű objektívekre húzható fel, és általa por-, ütés-, valamint cseppállóvá válik az általa védett objektív.

„Ez a szilikon tok a legtöbb ma kapható profi szintű cserélhető objektívre felhúzható. A nagy sűrűségű és rugalmas szilikon az objektívet szennyeződés, nedvesség, karcolások és ütések ellen védi […]”- írja a cég. Ha kedvet kaptál a Pelican újdonságára, azt kétféle színben vásárolhatod meg webshopjukban. Az árak 25 dollárról indulnak.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...