Arcfelismeréssel érkezik az ACDSee Photo Studio 2022

Megérkezett az ACDSee Photo Studio 2022-es változata, ami új arcfelismerő technológiával, teljesítménynövekedéssel és egyéb újításokkal jár a képszerkesztők kedvébe. Az ACD Systems által fejlesztett ACDSee Photo Studio Ultimate 2022 számos fejlesztést tartalmaz, köztük két új móddal találkozhatunk, ahol az egyik a „Media”, míg a másik a „People” nevet kapta. Ezek az új módok racionalizálják a digitális eszközkezelési folyamatot, és bevezetik a MI által működtetett arcfelismerést. Frank Lin, az ACD Systems vezetője elmondta, hogy: „Az ACDSee Photo Studio Ultimate 2022 kiegészíti a digitális eszközkezelési és rétegszerkesztési módok már eddig is komoly tárházát. Szoftverünket évről évre egyre tovább bővítjük olyan új frissítésekkel és szolgáltatásokkal, amelyek segítik a fotósokat a mindennapi életben. A két új mód például lehetővé teszi a fotósnak, hogy egy szempillantás alatt megtalálja a keresett felvételeit ahelyett, hogy rengeteg képen kellene végigmennie előtte. A Photo Studio Ultimate 2022 olyan jövőképet kínál, ahol a mesterséges intelligencia dolgozik a fotográfus keze alá.”.

Az új módok mellett a Photo Studio Ultimate 2022 új kiválasztási eszközöket és szűrőket tartalmaz, amelyek nagyobb pontosságot nyújtanak a szelektálás során. A továbbfejlesztett zajcsökkentés mostantól alkalmazható az előhívó mód ecsetével is. A 200 000 feletti ISO-értékek is támogatottá váltak ebben a friss szoftververzióban, ami jó hír az újabb Canon, Nikon, Pentax és Sony fényképezőgépek felhasználói számára. A HDR és a fókuszrétegezés funkciók is javultak.

A „People” módban a szoftver gépi tanulást használ az arcok érzékelésére és felismerésére. A felhasználók összevonhatják, átnevezhetik vagy törölhetik az arcokat, hogy rendezetten tartsák fotókönyvtárukat. A Photo Studio 2022 MI asszisztense címkézési javaslatokat kínál a névtelen, egymásra hasonlító személyek csoportosítására. A „Media” mód egy adatbázis-vezérlésű rendszer a fájlok és könyvtárak katalogizáláshoz. A média mód segítségével válogathatunk, csoportosíthatunk és szűrhetünk a felhasználó által kiválasztott kombinációkban.

Az új Photo Studio megmaradt a már megszokott, s bevált alapok mellett: non-destruktív, rétegalapú képszerkesztés, kötegelt szerkesztőeszközök és digitális eszközkezelési funkciók. A Photo Studio Ultimate 2022 előfizetésben bérelhető havi 9 dollárért, vagy évi 90 dollárért. De megvásárolható „életre szóló” licenccel 150 dollárért. Innen letölthető az ingyenes próbaverzió is. Ha nem lenne szükségünk az Ultimate változat összes funkciójára, akkor választhatjuk a „professzionális” és „otthoni” verziókat is 100, illetve 60 dollárért (mindkét változat előfizetésként is elérhető).

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...