Íme, a Sigma 18-50 mm F2.8 DC DN | Contemporary!

APS-C méretű képérzékelők köré épített fényképezőgépekre tervezte legújabb zoomoptikáját a Sigma: a 18-50 mm F2.8 DC DN | Contemporary ekvivalens 27-75 mm gyújtótávolsági tartományt kínál. A kiemelkedően könnyű és kompakt gumiobjektív tubusában tíz csoportba rendezve összesen 13 lencsetag található, amelyek közül 1 db SLD, illetve 3 db aszférikus kialakítású. A belső élességállítású fókuszrendszert egy léptetőmotor hajtja, ami kompatibilis a nagysebességű fókuszmódokkal, illetve a DMF és AF+MF funkciókkal.

A képminőség további fokozását szolgálja a Sigma Super Multi-Layer Coating bevonata, aminek egy másik hasznos szerepköre a frontlencse védelme (lepergető hatású). A hét darab lekerekített alakú lamellából álló íriszt egészen F22-ig lehet szűkíteni; a legnagyobb nagyítási arány 1:2,8-hoz, a legkisebb tárgytáv 12,1 és 30 cm között változik a gyújtótávolság függvényében. A szűrőmenet átmérője 55 mm, az objektív terjedelme 65,4 x 74,5 mm, tömege 290 gramm.

A Sigma 18-50 mm F2.8 DC DN | Contemporary lencserendszerhez gyárilag jár a két védőkupak, és a virágszirom alakú Napellenző. Természetesen ez az objektív is kompatibilis a gyártó UD-11 típusú USB dokkolójával, aminek közreműködésével az optika több paraméterét is személyre szabhatjuk, de a firmware frissítése is gyerekjátékká válik. A 18-50 mm F2.8 DC DN | C kompatibilis továbbá a fényképezőgép képkorrekciós rendszerével, mint például a színhibákat, a geometriai torzításokat, vagy a peremsötétedést megszüntető funkciókkal.

A Sigma 18-50 mm F2.8 DC DN | Contemporary L-bajonettel, illetve Sony E foglalattal rendelhető, ára bruttó 179 990,- Ft. A zoomobjektív várhatóan még idén a boltok polcaira kerül.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...