Érkezőben a Nikon új csúcsoptikája!

Sport- és természetfotósok egyik álma válhat valóra: a Nikon elkezdte a Nikkor Z 400 mm F2.8 TC VR S fejlesztését! A beépített 1,4-szerezővel ellátott, stabilizált szupertele az egyik legjobb optika lehet majd, amit a Nikon valaha épített. Lássuk, mit ír a gyártó a fejlesztésekről:

A végleges termék kinézete eltérhet a fentitől – kép forrása: Nikon sajtóközlemény

Sajtóközlemény

A Nikon már fejleszti a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S fix szupertelefotó objektívet a Nikon Z-bajonettrendszerhez

A Nikon örömmel jelenti be a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S fix szupertelefotó objektív fejlesztését beépített 1,4x telekonverterrel az olyan teljes képes (Nikon FX-formátumú) tükör nélküli fényképezőgépekhez, amelyekhez hozzátartozik a Nikon Z-bajonett.

A NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S az első olyan NIKKOR Z fix szupertelefotó objektív, amely az optikai teljesítmény csúcsát jelentő NIKKOR Z objektívek S-sorozatának tagja. A NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S realisztikus és kiemelkedő képeket ígér gyönyörű elmosódás és nagy felbontás elérésével.

Az objektív beépített 1,4x telekonverterrel rendelkezik és új bevonata a Nikon történetének legjobb tükröződésgátlását biztosítja. A kiválóan működő és a videófelvételt is támogató kialakításával a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S a professzionális fényképészek segítségére lesz a kreatív kifejezésben.

A Nikon továbbra is egy új dimenzió elérésére törekszik az optikai teljesítményben a felhasználók igényeinek kielégítése mellett, hozzájárulva a képalkotási kultúra fejlődéséhez a képalkotási lehetőségek bővítésének reményével.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...