A karácsonyfa alá érkezhet a Nikon Z 9

A legfrissebb hivatalos hírek szerint – legalábbis ezt ígéri a Nikon japán főhadiszállása – a Z 9 csúcskategóriás MILC fényképezőgép első szállítmánya december 24-én, azaz pénteken érkezhet meg a megrendelőkhöz. Az alábbi sorokat olvashatjuk a Nikon japán weboldalán (Google fordítás):

Köszönjük, hogy továbbra is támogatja a Nikon termékeket.

Örömmel értesítünk benneteket, hogy december 24-én (pénteken) döntöttek a teljes méretű (Nikon FX formátumú) tükör nélküli fényképezőgép, a „Nikon Z 9” megjelenéséről, amely 2021-ben várható.

Emellett rengeteg foglalás érkezett hozzánk a Z 9-re és a kapcsolódó termékekre, ami felülmúlta várakozásainkat. Emiatt előfordulhat, hogy nem tudjuk kiszállítani a terméket azoknak a vásárlóknak, akik a kiadás napján már foglaltak. Emellett a kedvező megrendelések fogadása miatt a termelés növelését is fontolgatjuk, de a félvezetőhiány hatása miatt még a jövőben foglaló vásárlóknak is időbe telhet a termékek kiszállítása.

Őszintén elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért azon vásárlóinktól, akik erre a termékre várnak. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a terméket a lehető leghamarabb kézbesítsük, és köszönjük megértését.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...