Fotós workshop: tanulj egy igazi profitól!

Bodogán Sándor, a modell-, beauty-, portréfotózás egy kiemelkedő alakja workshopot hirdet, ahol legfeljebb hét fős csoportokban sajátíthatod el a modellfényképezés és a digitális utómunkálatok titkait. A képzés interaktív és gyakorlatorientált, ami a portréfotózás minden területén alkalmazható, széleskörű tudásbázist biztosít. A workshop öt alkalomból áll, ahol az alábbi tematikák kerülnek célkeresztbe (idézem a fotóművész weboldalán található információkat):

1. alkalom: Tudatos modell fotózás
Elméleti és gyakorlati workshop – fotózás Kittivel

2. alkalom: Tudatos beauty és portréfotózás
Elméleti és gyakorlati workshop – fotózás Olgával

3. alkalom: Tudatos modellábrázolás stúdióban
Elméleti és gyakorlati workshop Renivel

4. alkalom: Mélyítsd fotós tudásod
Elméleti és gyakorlati workshop – fotózás Lilivel

5. alkalom: Digitális képszerkesztés az alapoktól
Workflow és digitális utómunka

Ezeken túlmenően, egy egyéni, négyórás képzésen is részt vehetünk, ahol az összes esetlegesen megválaszolatlan kérdés válaszra talál: „Hogy semmiképp ne maradjon megválaszolatlan kérdésed, a workshop 5 alkalmát követően, egy előre egyeztetett napon egyéni, 4 órás képzésen vehetsz részt. Itt csak a Tiéd lesz a figyelem, összegezhetjük a tanultakat és az egyéni sajátosságokra is fókuszálhatunk. Ez az alkalom abszolút személyre szabott. Lehet akár stúdió gyakorlat hozott modellel, elméleti ismétlés vagy retus gyakorlat. Azt fogjuk átbeszélni és elismételni, ahol elakadás van, azt a területet erősítjük, amire Neked van szükséged.

A képzés időpontjai, s helyszíne:

1: 2022. január 22.

2: 2022. február 5.

3: 2022. február 19.

4: 2022. március 5.

5: 2022. március 19.

Prime Stúdió, Boráros tér 6., Budapest 1095.

Bővebb, részletes információkért mindenképp látogass el a fotosworkshopok.hu honlapjára, ahol minden további kérdésedre választ találsz.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.