Ezt nyilatkozta három gyártó a chiphiányról – így érinti őket a helyzet

A 43rumors.com szerkesztője összeszedett néhány gyártói nyilatkozatot, amiből megtudhatjuk, ki hogyan éli meg a hiánygazdálkodást (ugye, a régi szép idők?):

OM Digital Solutions:

„Különböző okok miatt (nagy kereslet a kulcsfontosságú vonalakon, Covid, csúszások a beszállítóinknál) néha termékhiánnyal kell szembesülnünk, de ez nem csak ránk jellemző; a jelenlegi információk alapján előreláthatólag nem lesznek csúszások az új termékek bevezetési tervében.”

Panasonic:

„A képalkotó ipar jelenleg számos globális kihívással néz szembe, amelyek minden kameragyártót érintenek – sajnos, a Panasonic sem kivétel. Továbbra is megteszünk mindent, hogy megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, és izgatottan várjuk, hogy 2022 tavaszán bemutathassuk legújabb frissítéseinket.”

Sigma:

„Tavaly óta nemcsak a félvezetők, hanem az alapanyagok és alkatrészek utánpótlása is lelassult a gyárak leállása és a COVID-19-zárlat okozta logisztikai fennakadások miatt világszerte, ami nem csak a fényképezőgépek és cserélhető objektívek piacát, hanem minden iparágat egyaránt érint. Ami a Sigmát illeti, a beszállítókkal való szoros együttműködésnek és saját erőfeszítéseinknek köszönhetően a fent említett problémák nincsenek komoly hatással a gyártásra, és eddig zökkenőmentesen működtünk. Az anyag- és alkatrészellátás kilátásai azonban 2022 eleje óta egyre bizonytalanabbak, és fennáll annak a lehetősége, hogy a jövőben ez nagyobb hatással lesz a termelésünkre. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink mindebből a lehető legkevesebbet érezhessék.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...