Kemény akciókkal nyitja a februárt az Olympus Mintabolt!

Az Olympus Mintaboltban a mai naptól március 28-ig, illetve a készlet erejéig többféle promóciót élvezhetünk, amelyek keretein belül egyrészt rengeteg pénzt spórolhatunk, másrészt értékes ajándékot is kapunk. Lássuk, melyek azok a termékek, ahol nagyot lehet most kaszálni:

Az első termék, ami részt vesz az akcióban, az Olympus OM-D E-M5 Mark III váz, illetve annak szettjei. Ha ezekből megvásároljuk bármelyiket, akkor ajándékba kapunk hozzá egy M.Zuiko 45 mm F1.8 fekete objektívet. A biznisz menete:

1. Vásárolj egy OM-D E-M5 Mark III gépet bármelyik akcióban részt vevő üzletben vagy webshopban.
2. Látogass el a regisztrációs weboldalunkra és töltsd ki az űrlapot az ajándékok igényléséhez
3. Élvezd az új objektívedet!

A második a sorban egy azonnali kedvezmény, amit többféle objektív (összesen nyolcan szerepelnek a listán) megszerzése kapcsán élvezhetünk. Itt 36, illetve 72 ezer forint lehet a megtakarítás! Kattints a fenti képre a részletekért.

Ha a „nagy vasak” szerelmesei közé tartozol, akkor az alábbi akciónak bizonyára örülni fogsz! Ha kosárba teszed az Olympus OM-D E-M1X vázat és a következő objektívek bármelyikét, akkor 110 000,- Ft-os azonnali kedvezményben részesülsz:

  • M.Zuiko Digital ED 7-14 mm F2.8 PRO
  • M.Zuiko Digital ED 12-100 mm F4.0 IS PRO
  • M.Zuiko Digital ED 40-150 mm F2.8 PRO
  • M.Zuiko Digital ED 12-40 mm F2.8 PRO (napellenzővel)

A fenti kedvezményeket ráadásul össze is vonhatod az Olympus Prémium Klub által nyújtott további 5%-os árengedménnyel! Bővebb információkért fáradj át az Olympus Mintabolt weboldalára (a képekre kattintva az adott akcióhoz jutsz el).

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...