Jönnek a kisméretű CFexpress kártyák

Úgy tűnik, hogy egyre nagyobb az igény a gyors, megbízható memóriakártyákra. Most a Delkin mutatott be egy pár olyan típust, amit eddig sokan elhanyagoltak, pedig nem kellett volna: a gyártó 80 és 160 GB kapacitású CFexpress Type-A, azaz SD méretű kártyákat tett le elénk. A Delkin így immár a harmadik olyan gyártó, aki felvette ezt a formátumot a portfóliójába.

Kép forrása: Delkin

A Delkin Devices Black Series termékcsalád tagjai az ipari strapabírást és megbízhatóságot párosítják a csúcsteljesítménnyel. A Delkin termékei megfelelnek a jelenlegi professzionális elvárásoknak, így nem csak a 4K-t és a 6K-t, hanem a 8K felbontású mozgóképek felvételét is támogatják. Az újdonságok legfeljebb 790 MB/mp írási, 880 MB/mp olvasásis sebességre képesek, így a 400 Mbps-os adatfolyam meg sem kottyan nekik.

A gyártó „kimerítő” teszteléseknek vetette alá az új CFexpress Type-A kártyákat, így azok garantáltan kompatibilisek azokkal a kamerákkal, amelyek képesek befogadni őket (pl. Sony Alpha 1, Alpha 7 IV, Alpha 7S III, FX3, illetve FX6). A Delkin nagyon komolyan veszi a terméktámogatást: életre szóló garanciát ad ezekre az egységekre, de akadnak majd köztük olyanok is, amelyek a 48HR feliratot viselik. Ezeket az egységeket a gyártó 48 órán belül kicseréli, ha esetleg meghibásodnának.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyi lesz az ára a 80, vagy a 160 GB-os egységnek; a Sony 160 GB-os CFexpress Type-A kártyája 400 dollár körül vásárolható meg, szóval valahol ennyivel kell majd számolnunk itt is.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...