Ez a világ első, a VPG400 szabványnak megfelelő terméke!

Olyan újdonságot mutatott be az Exascend, ami első lehet a világon a maga kategóriájában! Az 512 GB kapacitású „Nitro CFexpress” jelölésű, Type B formátumú memóriakártya a világ első olyan eszköze, ami megkapta a VPG400 jóváhagyást. Bár már lassan egy évvel ezelőtt, tavaly májusban a Western Digital is jelezte, hogy hasonló tulajdonságokkal bíró egységet óhajt piacra bocsátani, az a mai napig nem történt meg, így a gyártó bukta a „világelső” helyezést e téren.

Kép forrása: Exascend

A „Video Performance Guarantee Profile 4”, avagy VPG400 azt jelenti (garantálja), hogy az adattároló folyamatosan legalább 400 MB/mp-es írási sebességet tud nyújtani képkocka eldobás nélkül. Az Exascend azt állítja, hogy újdonsága ezt messze meghaladja, hiszen 1850 MB/mp-es olvasási és 1700 MB/mp-es írási tempóra is képes. Mivel jelenleg nem kapható olyan kamera, ami képes lenne ezt a sebességet megdönteni, vagy akár csak megközelíteni, bátran kijelenthetjük, hogy az Exascend Nitro CFexpress 512 GB-os memóriakártyája (is) biztos befektetést jelent a jövőbe – már ami a filmkészítést illeti.

Hogy az új kártyának a sebességét maximálisan kihasználhassuk, a gyártó a megfelelő olvasót is kínálja mellé: 20 Gbps (2,5 GB/mp) adatátviteli sebességre képes az új CFexpress olvasó. Mindkét termék májusban kerül a boltok polcaira, de bővebb infó, illetve árak még nem állnak rendelkezésünkre.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...