Új firmware tölthető a Nikon egyik népszerű zoomjához

Friss vezérlőszoftver érkezett a Nikon legmodernebb riporterzoomjához, a Nikkor Z 70-200 mm F2.8 VR S-hez. Az új alapszoftver 1.21-es verziójában a következő jelenséget orvosolták a mérnökök (idézet a Nikon letöltési oldaláról):

Az alábbi problémákat küszöböltük ki:
– Esetenként előfordult, hogy közvetlenül a fényképezőgép bekapcsolását követően az objektív információs kijelzőjén megjelenő fókusztávolság nem változott, amikor a felhasználó a zoomgyűrűt a fényképezőgép kikapcsolt állapotában forgatta el. Ritka esetben ez a jelenség az automatikus élességállítás leállását okozta.
– Amikor az f9 Egyéni beállításban (Élességá. gyűrű forgat. tartománya) a Nem lineáris menüponttól eltérő beállítás volt érvényben, a fényképezőgép hangjelzéssel jelezte, hogy előhívott egy tárolt élességpozíciót, annak ellenére, hogy a felhasználó az élességállító gyűrű elforgatásával még azelőtt leállította a memória előhívását, hogy befejeződött volna az Élességpozíció előhívása funkcióhoz társított vezérlőgomb megnyomásával elindított előhívási művelet.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...