Ilyen objektívet még soha nem láttál!

Biztos vagyok benne, hogy ilyen lencserendszerrel még eddig soha nem volt dolgod! S hogy a jövőben lesz-e, az a hír végére kiderülhet. A Venus Optics bemutatta a Laowa 24 mm T14 2x PeriProbe névre keresztelt különlegességet, ami tulajdonképpen a Laowa 24 mm T14 2x Probe 90°-os „periszkopizált” változata. Az objektívet 85°-os látómező, 2 centiméteres tárgytávolság, illetve kétszeres nagyítás jellemzi. A vízálló tubusnak köszönhetően eddig sosem próbált helyzeteket használhatunk ki kreativitásunk játszótereként. A LED-es körfény külön fényforrást biztosít, ha olyan helyekre „tévedne” az objektív vége, ahol erre szükségünk lenne.

Kép forrása: Venus Optics

A periszkópvéget teljesen körbe lehet forgatni, illetve le is vehetjük, akkor a hagyományos objektívet használhatjuk képalkotásunkhoz. További érdekesség, hogy az optika végén található 1/4”-os csavarmenetbe kiegészítőket is csavarhatunk. A Laowa 24 mm T14 2x PeriProbe következő elemekből áll: a fő lencserendszerből, a 90°-os modulból, valamint a DIrect View modulból. A csomag része továbbá egy USB kábel (áramellátás a körfénynek), egy tok, illetve a védősapkák.

Kép forrása: Venus Optics

A Laowa 24 mm T14 2x PeriProbe Arri PL, Canon EF, Canon RF, Nikon F, Nikon Z, Sony E, valamint L-bajonettel rendelhető, ára 2300 dollár. A termék működését az alábbi videó mutatja be:

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...