Funkcióbővítő firmware-csokor érkezett a Pentaxtól

A szokásos hibajívtások, finomhangolások mellett funkcióbővítéseket is tartalmaznak a Pentax által kiadott új vezérlőszoftverek. A japán gyártó ezúttal a K-1, a K-1 Mark II és a K-3 Mark III tükörreflexes vázak alapszoftverét újította meg. Pár gugli ferdítés a japán eredeti szövegről:

Speciális kiadású egyedi képek
A PENTAX digitális tükörreflexes fényképezőgépekkel való fényképezési élmények még élvezetesebbé és izgalmasabbá tétele érdekében a PENTAX új megközelítést kínál a tükörreflexes fotózáshoz a speciális kiadású Custom Images révén, amelyek a téma- vagy jelenet-specifikus utósimításokat kombinálva hozhatják létre bizonyos PENTAX Limited sorozatú objektívekkel – jellegzetes képvisszaadásuk miatt népszerű objektívekkel. A PENTAX szezonspecifikus Custom Images sorozatot ad ki, hogy a tavaszi, nyári, őszi és téli szezonnak szentelt egyedi simításokat hozzon létre. Az objektív felszerelésekor a fényképezőgép automatikusan észleli a kompatibilitást a firmware-rel. A kompatibilitás megerősítése után a felhasználó kiválaszthatja a speciális kiadású egyéni képeket.

KATEN (nyári égbolt)
Ez a speciális kiadású, évszakspecifikus Custom Image mód a nyári égbolt gazdag kékjének hangsúlyozására és a vakítóan fehér felhők finom részleteinek megjelenítésére szolgál. Ez a mód a HD PENTAX-D FA 21mmF2.4ED Limited DC WR és HD PENTAX-DA 15mmF4ED AL Limited objektívekkel együtt választható. Mindkét objektív ultra-széles látószöggel és a legújabb HD (High Definition) bevonattal rendelkezik, amely hatékonyan minimalizálja a szellemképek képződését még kemény nyári napsütésben, vagy amikor a nap a képmezőben készült. Azért választották őket a KATEN mód legjobb partnerei közé, mert optimalizálják a mód tervezett vizuális effektusait.

Közelgő ütemterv
A KATEN módot követően a PENTAX speciális kiadású, évszakspecifikus egyéni képeket bocsát ki, amelyeket kifejezetten az őszi, téli és tavaszi tükörreflexes fotózáshoz terveztek. Tekintse meg az alábbi táblázatot a részletes információkért.

Az új vezérlőszoftvereket innen lehet letölteni.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...