Funkcióbővítő, szezonális firmware frissítés érkezett Pentax gépekhez

Egy maréknyi Pentax fényképezőgéphez adott ki új vezérlőszoftvert a Ricoh: a K-1, a K-1 II, illetve a K-3 III speciális, funkcióbővítő, „szezonális” alapszoftverrel frissíthető. A frissítés lényegében egy új, őszi tematikájú, úgynevezett „KYUSHU” móddal gazdagítja a vázak repertoárját. A japánról leferdített jellemzés:

„A PENTAX digitális tükörreflexes fényképezőgépekkel való fényképezési élmények még élvezetesebbé és izgalmasabbá tétele érdekében a PENTAX új megközelítést kínál a tükörreflexes fotózáshoz, a speciális kiadású egyedi képekkel, amelyeket a téma- vagy jelenet-specifikus utósimítások létrehozására terveztek. bizonyos PENTAX Limited sorozatú objektívek – jellegzetes képvisszaadásuk miatt népszerűek. A PENTAX egy sor szezonspecifikus egyedi képet adott ki, hogy a tavaszi, nyári, őszi és téli szezonon alapuló, jellegzetes befejező simításokat készítsen. Az objektív felszerelésekor a fényképezőgép automatikusan észleli a kompatibilitást a firmware-rel. A kompatibilitás megerősítése után a felhasználó kiválaszthatja a kívánt speciális kiadású egyedi képmódot.

KYUSHU (kilenc ősz): Ez a speciális kiadású, évszak-specifikus egyéni képmód az ősz színeit és az évszak röpke hangulatát kifejező jellegzetes színvisszaadást szolgálja. Ez a mód vékony, könnyű, egyfókuszos, korlátozott sorozatú objektívekkel párosul.”.

A firmware fent, a készülékek nevére kattintva érhető el. A K-1 és a K-1 II esetében a későbbiekben kerül fel a világhálóra az alapszoftver.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...