Új vezérlőszoftvert kapott a Nikon D6 és a Nikon P950

A Nikon frissítette utolsó tükörreflexes zászlóshajójának alapszoftverét, amely immár az 1.51-es számot viseli és a következő korrekciókat tartalmazza (idézem a Nikon weboldalát):

„Az alábbi problémákat küszöböltük ki:
– Amikor a felhasználó a [FÉNYKÉPEZÉS MENÜ] [Vibrációcsökkentés] > [Vibrációcsökkentés beállítása] menüpontját [Bekapcsol] értékre állította, és a fényképezőgépnek azzal a vezérlőgombjával, amelyhez a mélységélesség előnézete funkciót társította, illetve egy perspektivikus torzítás szabályozására képes objektív rekeszrögzítő gombjával rögzítette a rekeszt, ritka esetben a fényképezőgép lefagyott és „Err” feliratot jelenített meg a felső funkciókijelzőn és a keresőben.
– Amikor a felhasználó dupla koppintással kilépett a visszajátszás zoomból, a monitor nem kapcsolt ki automatikusan miután lejárt az [EGYÉNI BEÁLLÍTÁSOK MENÜ] c4 Egyéni beállításának [Monitor kikapcs. késl. ideje] > [Visszajátszás] menüpontjában kiválasztott késleltetési idő.
– Amikor a felhasználó az AI AF VR Zoom-Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED objektív rázkódáscsökkentés mód kapcsolóját „ON” (Be) állásból „OFF” (Ki) állásba csúsztatta, a rendszer az objektívhez csatlakozó fényképezőgépen letiltotta az automatikus élességállítást.”

De az egyik népszerű ultrazoom kompakt, a Coolpix P950 firmware-e is módosult, ráadásul fontos javításokkal:

Kép forrása: Nikon

„Az alábbi problémákat küszöböltük ki:
– Túlexponáltak lettek a [Többsz. exp. Világosítá] > [Csillagcsíkok] beállítással készített képek.
– A fényképezőgép esetenként nem reagált semelyik vezérlőgomb működtetésére, amikor a felhasználó a [Sorozatfelv.N:120kép/mp] vagy a [Sorozatfelv. N:60 kép/mp] beállítással készített fényképeket.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...