Töltsd fel a Nikon Z fc új vezérlőszoftverét!

Igazából a géptulajok közül sokakat nem is érinthet a Nikon Z fc legfrissebb alapszoftvere, ami az 1.30-as számot viseli, de ennek ellenére érdemes lehet feltelepíteni a készülékre, hiszen olyan apró javításokat is tartalmazhat az új szoftver, amiket a mérnökök nem jegyeztek fel a listára. Idézem a Nikon magyar weboldalán olvasható szöveget:

• Az [EGYÉNI BEÁLLÍTÁSOK MENÜ] f2 Egyéni beállításában [Egyéni vezérlők (fényképezés)] a vezérlőkhöz rendelhető funkciók köre kibővült az [Élességpozíció mentése] és az [Élességpozíció előhívása] lehetőséggel. 2022. november 29-i állás szerint az említett funkciók a következő objektívekkel használhatók:
– NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S
– NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S
– NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S
– NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S
– NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S
• • Javítottunk a memória előhívása közben végrehajtott automatikus élességállítás eredményességén, biztosítva, hogy egyik élességállítási módban se változzon az élességpozíció, még akkor sem, ha a felhasználó az élességpozíció előhívása közben félig lenyomja a kioldógombot.
• • Az ML-L7 távvezérlővel végzett távoli fényképezés során a fényképezőgép ezentúl minden felvételnél beállítja az élességet, ha az [Élességállítási mód] [AF-C] beállítása van érvényben, miközben a felhasználó az [EGYÉNI BEÁLLÍTÁSOK MENÜ] a1 Egyéni beállítását [AF-C prioritás kiválasztása] a [Kioldás] lehetőségre állította.
• • Kiküszöböltük azt a problémát, amelynek következtében az [EGYÉNI BEÁLLÍTÁSOK MENÜ] f2 Egyéni beállításában [Egyéni vezérlők (fényképezés)] kiválasztott beállítások esetenként nem a várt eredményt hozták, amikor valamely Felhasználói beállítások mód volt érvényben.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...