Szoftver és firmware frissítések érkeztek a Fuji fejlesztőitől

A FujiFilm új vezérlőszoftvert adott ki négy népszerű fényképezőgépéhez, nevezetesen az X-T5-höz, az X-T4-hez, az X-T3-hoz, illetve az X-H2-höz. Megjelent továbbá a gyártó készülékeinek távvezérlésére szolgáló alkalmazás, a FujiFilm Camera Remote legújabb kiadása is, ami immár a 4.7.2-es verziószámot viseli. Lássuk, milyen újításokat kapnak a felhasználók a friss szoftvercsomagokkal!

X-H2 v2.01:

1. A firmware-hibát kijavították, ami miatt az EVF előnézeti képének fényereje drámaian megváltozott a téma fényességétől függően, miközben a felhasználó félig lenyomta a kioldót a „FOCUS MODE” „CONTINUOUS AF” beállításával.

X-T5 v1.04:

1. A firmware-hibát kijavították, ami miatt a fényképezőgép ritka esetekben lefagyott vakuval fényképezéskor a következő körülmények között:
– VAKUBEÁLLÍTÁS: TTL.
– Az ARCFELISMERÉS be van kapcsolva, és több arcot észlel.
– Az expozíciókompenzáció értéke „-2” körül van. ISO, APERTURE vagy SHUTTER SPEED beállítások használatával.
2. A firmware-hibát kijavították, ami miatt az EVF előnézeti képének fényereje drámaian megváltozott a téma fényességétől függően, miközben a felhasználó a kioldót félig lenyomta a „FOCUS MODE” „AF-C” beállításával.
3. Apróbb hibák javítása.

X-T4 v1.72:

1. A firmware-hibát kijavították, ami miatt a fókuszt nem lehet beállítani a kézi fókuszgyűrűvel mozgóképrögzítés közben a következő objektívek használata esetén:
– FUJINON LENS XF14mm F2.8 R
– FUJINON LENS XF16mm F1.4 R WR
– FUJINON LENS XF23mm F1.4 R

X-T3 v4.52:

1. A firmware-hibát kijavították, ami miatt a fókuszt nem lehet beállítani a kézi fókuszgyűrűvel mozgóképrögzítés közben a következő objektívek használata esetén:
– FUJINON LENS XF14mm F2.8 R
– FUJINON LENS XF16mm F1.4 R WR
– FUJINON LENS XF23mm F1.4 R
2. A firmware-hibát kijavították, ami miatt az Élőnézet kijelző elsötétült, és a kamera lefagyott az „AF terület” megváltoztatásakor a kijelzőn, miközben az „Élőnézet fényképezés” Wi-Fi kapcsolattal okostelefonos alkalmazásokkal (FUJIFILM Camera Remote) készült a következő feltételekkel:
– A FÓKUSZPONTOK SZÁMA az „AF/MF BEÁLLÍTÁS” menüben 425 PONT (17 × 25) értékre van állítva.
– A „FÓKUSZ MÓD” beállítása „AF-S” vagy „AF-C”.

FujiFilm Camera Remote v4.7.2:

Az új verzió csak az iOS operációsrendszert futtató eszközökre tölthető le, az Android verzió egyelőre nem érkezett meg. Csupán apróbb hibákat javítottak ki a fejlesztők, ennek ellenére érdemes lehet frissíteni a szoftvert.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...