Moduláris hátizsákot fejleszt a Zipble

Jó ötlettel állt elő a Zipble csapata: moduláris fotós hátizsákot építenének fotósok, filmkészítők részére. A kickstarter.com közösségi kalapozó oldalra került fel a Zipble ötlete, ahol az ötletgazdák befektetőket keresnek. Maximális hatékonyságot ígér a Zipble moduláris hátizsákja, ugyanis a fotós, vagy filmkészítő nem csak felszerelését, hanem hátizsákját is a feladatra szabva állíthatja össze. A szabadon variálható hátizsáknak köszönhetően nincs többé szükség többféle táskára – a Zipble nem csak hátizsákként, hanem válltáskaként is hordható.

Kép forrása: Zipble

A felhasznált modulokból vékony oldaltáskát, vagy akár óriási hátizsákot állíthat össze magának viselője. A Tech Module-ba például akár egy 17”-os notebook is befér úgy, hogy minden szükséges tartozékát is magunkkal vihetjük. A Snapshot Module kifejezetten fotográfusoknak készült: ez a modul eltávolítható szeparátorokkal rendelkezik, amelyekkel igény szerinti fiókok alakíthatók ki. A modul oldalain nyílások lettek elhelyezve, ahol különféle vezetékek fűzhetők át (pl. külső áramforrás kábele stb.). Ehhez a modulhoz háromláb is csatlakoztatható a rögzítő pántok segítségével.

Kép forrása: Zipble

Az Expand Module még több helyet kínál: ezt a modult cipzárral csatolhatjuk hozzá a többi részhez, és 30%-kal növeli a tárhelyet. A LED Panel modul egy 15,6”-os kijelzőt takar, ami kompatibilis az Apple AitPlay rendszerével. A panel HDMI csatlakozást is kínál, de kompatibilis az Android Mirror Casttal is. A Full HD felbontású kijelzőt extra külső áramforrás táplál, maximális fényereje 250 nit.

A termék árazása – csakúgy, mint maga a táska – „moduláris”, hiszen attól függ, milyen modulokat szeretnénk megvásárolni. Például az első befektetők (megrendelők) kb. 180 dollárért kapnak egy Zipble táskát, egy Snapshot, Tech és Expand modult. Ez az összeállítás jelenleg 80 dollárral olcsóbb, mint a végső ár. Persze, számtalan kiegészítő is megvásárolható a rendszerhez, így például a TSA biztonsági zár, rendszerező, többzsebes elülső fedő, összecsukható egér és billentyűzet, ütéselnyelő panel és hasonlók. Mindenképp érdemes ellátogatni a gyártó honlapjára, ahol videóban is bemutatják a moduláris hátizsákot.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.