Újabb korszakváltó firmware jelent meg a Nikon csúcsgépéhez!

Megjelent és letölthető a Nikon Z 9 legfrissebb vezérlőszoftvere, amely a 4.0 verziószámot viseli. Az új alapszoftver szinte lényegében változtatja meg a készülék működését, hiszen a szokásos kisebb-nagyobb hibajavítások mellett új funkciók, új tudás is elérhetővé vált. Íme, a gyártó saját sajtóközleménye a csomagról:

Sajtóközlemény

A NIKON BEJELENTI A 4.00-S FIRMWARE VERZIÓT A NIKON Z 9 TELJES KÉPES TÜKÖR NÉLKÜLI FÉNYKÉPEZŐGÉPHEZ

A Nikon ma bejelenti a legújabb, 4.00-s firmware verzió kiadását, amely tovább fokozza a vezető teljes képes tükör nélküli fényképezőgépe, a Nikon Z 9 teljesítményét.

A frissítés több új lehetőséget kínál mind az állóképes, mind a videófelvételhez, valamint a felhasználói igényeknek megfelelő, továbbfejlesztett kezelhetőséget és kijelzőfunkciókat.

Az új Automatikus felvétel funkció lehetővé teszi az automatikus felvételkészítést mind az állóképek, mind a videók esetében az automatikus felvételkészítési kritériumok, köztük a mozgás, a távolság és a témafelismerés előzetes beállításával. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a távolról, valamint a különböző szögekből történő fényképezést anélkül, hogy közvetlenül a fényképezőgéphez kellene menniük. Az új funkció az Előkioldó felvétel funkcióval együtt is használható lesz a döntő pillanatok biztosabb rögzítése érdekében.

A firmware frissítés tovább javítja a Z 9 videófunkcióit azáltal, hogy a minimális ISO érzékenységet N-Logban Alacsony 2-re növeli, lehetővé téve az árnyéktónusok tiszta kifejezését. A nagy felbontású zoomsebességre vonatkozó beállítások száma is emelkedett, így a fotósok pontosabb vezérléssel dolgozhatnak.

A Z 9 állóképfelvételi funkciói is frissültek, így a 3D-követés használatakor a kivételes témabemérési tulajdonságok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kisebb és gyorsan mozgó tárgyakról is nagyobb pontossággal készítsenek képeket. A firmware az Egyéni beállítások menübe egy expozíciós késleltetési módot is beillesztett, amely segít csökkenteni a fényképezőgép rázkódása okozta elmosódást állvány vagy hasonló használata esetén.

A Z 9 kezelhetősége és kijelzőfunkciói is javításokat kapnak, beleértve az egyéni vezérlőkhöz rendelhető funkciók megemelt számát, a fókusztávolság-jelző hozzávetőleges távolságkijelzéssel való kiegészítését, valamint az egyedi igényekhez hangerőben igazítható zárkioldó hangok választékát.

A firmware innen tölthető le.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...