Új firmware-t kaptak a japánok kedvencei

Frissült a japánok két kedvencének vezérlőszoftvere: a Ricoh GR IIIx és GR III több funkcióbővítést és javítást is kapott! Íme, a gépi fordítás az eredeti szövegről:

Kép forrása: Ricoh/Pentax

A funkcióbővítés tartalma:

  • A „Mód memória” elem hozzáadásra került a Testreszabási beállítások – Művelet testreszabása részhez. 22 elemnél, például az ISO érzékenység beállításánál és az expozíciókompenzációnál, most kiválaszthatja az „Emlékezzen a beállításokra közvetlenül a kikapcsolás előtt” vagy a „Visszaállítás alapértelmezésre” lehetőséget, amikor a készülék ki van kapcsolva. A kijelölési elem jobb oldalán található jelölőnégyzetben pipával ellátott tételek közvetlenül a tápfeszültség kikapcsolása előtti beállításokkal kezdődnek a következő bekapcsoláskor. Ha a következő bekapcsoláskor az alapértelmezett beállításokat szeretné használni, nyomja meg az [ADJ] gombot, hogy eltávolítsa a pipát a jelölőnégyzetből.
  • A kiválasztható elemek száma 2-ről 32-re nőtt a „Videó/Vezeték nélküli gomb hosszan lenyomása” esetében a Beállítások testreszabása – Művelet testreszabása – Fn Gomb beállításai részben.
  • A képlejátszási módban a nagyítási/kicsinyítési művelet behúzható (kicsinyített) oldalán egy szintű megjelenítési módot adtunk hozzá, és hozzáadtunk egy funkciót, amely lehetővé teszi a képek felvételi dátum szerinti kiválasztását.
  • 2 típusú „Elektronikus szintmérő tervezés” hozzáadva a Testreszabási beállításokhoz – Kijelző testreszabása. 3 típus közül választhat: „Típus1”, „Típus2” és „Típus3”.
  • „0,3 m” hozzáadva a bepattanási távolsághoz. A pillanatnyi fényképezési távolság prioritásos módban a „0,3 m” választható, és most már közeli fotózás is lehetséges. A rekesznyílás értéke F16-on van rögzítve, függetlenül a DOF (1–3) beállításoktól.

Változtatások:

  • Javítottuk az általános működés stabilitását.
  • Frissítettük az egyszerűsített kínai betűtípust.
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...