Tudtad? A 7Artisans már vezeték nélküli mikrofont is gyárt!

Úgy tűnik, hogy a 7Artisans kedvet kapott némi versenyzésre a hangfelvevők piacán is: a gyártó bejelentette első vezeték nélküli mikrofon szettjét, a DMic-S-t. A rendszer Bluetooth-szon keresztüli kommunikációt valósít meg adó és vevő között (automatikus párosítás), van beépített DSP-je, két csatornát vesz fel egyszerre, kapott zajszűrést, de rendelkezik számos olyan további funkcióval is, amelyek kényelmessé teszik a felhasználó munkáját. A gyártó azt állítja, hogy egy akkutöltettel összesen akár 20 órás üzemidő is elérhető, illetve azt, hogy a DMic-S számtalan eszközzel (kamerával és okoseszközzel) kompatibilis.

Kép forrása: 7Artisans

Az élő közvetítésekhez is bevethető szettért csupán 110 dollárt kér a 7Artisans, pedig terméke támogatja a 48 kHz-et, a 24-bites hangminőséget, ami azért nem elhanyagolandó tulajdonság. A szett tárolója egyben a töltő szerepkörét is betölti – a tok nyitásakor automatikusan aktiválja a mikrofont (az adót és a vevőt), így az pillanatok alatt használatba vehető. A 7Artisans rendszere egy vevőből és két adóból (mikrofon) áll. Ezeket 3,5 mm-es szabványos dugaljjal és USB-C aljzattal is ellátták, és akár egyszerre is lehet velük felvenni. A WiFi hálózat tiszta rálátás esetén akár 100 méteres hatósugarat biztosít adó-vevő között. Az adó 360 fokos, omnidirekcionális mikrofonnal van felszerelve, külön külső mikrofont nem csatlakoztathatunk hozzá.

Kép forrása: 7Artisans

A három darabos szett összesen 81 grammot nyom (27 gramm/db), szóval nem fogja lehúzni ingzsebünket sem. Felvételkor készül egy úgynevezett biztonságos sáv is, ami -6 dB jelerősségű a torzítás elkerülése végett. A 7Artisans vloggereknek, élő közvetítésre, illetve interjúkhoz ajánlja újdonságát, ami már meg is vásárolható honlapjukon.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...