Kedvező árú kétcsatornás vezeték nélküli mikrofont mutatott be a Mirfak Audio

Szemezel a Røde Wireless Go II mikrofon szettjével, de túl drágának véled? Akkor lehet, hogy pont számodra lesz ideális választás a Mirfak Audio legújabb terméke, a WE10 Pro, ami közvetlen konkurense az említett vezeték nélküli szettnek. A WE10 Pro is két adóból, s egy vevőegységből áll; az adók, amelyek tartalmazzák a mikrofont is, egy olyan fém klipsz segítségével erősíthetők fel öltözékünkre, amelynek segítségével az egységeket akár fényképezőgép/videokamera vakusarujába is belecsúsztathatjuk.

Kép forrása: Mirfak Audio

A beépített gömbkarakterisztikájú mikrofonok mellett 3,5 mm-es jelbemeneti aljzat is rendelkezésre áll az adóegységekben, ahová külső mikrofont csatlakoztathatunk (a csomagban két darab lavalier csíptetősmikrofon is érkezik). A vevőegységgel egyszerre mindkét adó jele rögzíthető: a 2,4 GHz frekvencián érkező hangadatokat 50 méteres távolságig képes fogni a vevő (tiszta rálátás esetén). Ügyes húzás, hogy az adóegységek saját microSD kártyára képesek elmenteni a felvett hangot, így a párhuzamos biztonsági mentés kérdése máris megoldódott. A gyártó szerint egy akkutöltéssel legfeljebb három órányi működés garantálható (az egységeket USB-C aljzaton lehet tölteni, a teljes töltés ideje másfél óra).

Kép forrása: Mirfak Audio

A vevőegységen egy kis LCD kijelzőt is elhelyeztek, ezen nyomon követhetjük az aktuális beállításokat és a jelszinteket. A kijelző mellett két 3,5 mm-es kimeneti aljzat található: az egyik a kamerával, a másik a fejhallgatóval köthető össze. A jelszintet összesen öt lépésben lehet módosítani; van választható aluláteresztő szűrő, és egy némító gomb is. A WE10 Pro szett tartalmazza tehát a vevőt, a két adót, két lavalier mikrofont, egy tokot, USB kábelt, két 3,5 mm-es vezetéket, valamint két szélzajszűrőt. A rendszert 250 dollárért lehet megvásárolni, ami ötvennel kedvezőbb, mint a konkurens márka hasonló terméke.

Kép forrása: Mirfak Audio

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...