Itt van a tökéletes nyári ajándék fotósoknak (is)!

Ha esetleg ajándékot keresel egy fotós haverodnak, akinek mondjuk hamarosan születésnapja lesz, vagy egyszerűen csak egy olyan időjárás elleni védelemre vágysz, amihez nem kell egy harmadik kéz, akkor a Canope (korábban Nubrella) „kéz nélkül használható, viselhető esernyője” lehet a megoldás! A Nubrella eső és Napsütés ellen egyaránt véd, ráadásul olyan erős felépítésű, hogy akár a 60 km/ó-s szélnek is ellenáll. A hátizsákhoz hasonlóan viselhető ernyőrendszer testmérethez igazítható hevederekkel érkezik, magának az ernyőnek az anyaga pedig „elszakíthatatlan”. A 66 cm széles ernyő tetszőleges mértékben nyitható, az oldalain található reteszekkel rögzíthető a kívánt pozícióban.

Kép forrása: thecanope.com

Még 2017-ben mutatták be az eredeti terméket, de azóta áttervezték, és a cég is átalakult. Például a korábban elől áttetsző részt lecserélték egy UVA sugarak ellen védő verzióra, így ez a kiadás már nem csak az elázástól, hanem a leégéstől is megvéd (a Napfény 90%-át kiszűri). A gyártó állítása szerint az ernyő alatt akár 20 fokkal is hűvösebb lehet, mint védelem nélkül, a tűző Napon.

Kép forrása: thecanope.com

A Nubrella egyébként nem veszi el viselőjétől a hátizsák hordásának lehetőségét, hiszen hevederrendszere fel van készítve egy extra hátitáska felcsatolására. A Nubrella mindenkinek ajánlott, hiszen viselője mindkét kezét szabadon használhatja, így szakadó esőben sem kell kompromisszumot kötni. 90 dolláros áron már meg is rendelhető a gyártó webshopjából. (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...