A Ricoh javított firmware-t adott ki két népszerű kompaktjához

Korábban visszavonta, majd most újra, ezúttal a hibákat kijavítva tette közzé a Ricoh két népszerű kompakt fényképezőgépéhez, a GR III-hoz és a GR IIIx-hez való alapszoftvereit. Mindkét esetben ugyanazokat a hibákat javították a fejlesztők, íme, a japán szöveg gépi fordítása:

[Funkcióbővítés tartalma]

A “Módmemória” elem hozzáadva a Testreszabási beállítások – Művelet testreszabása részhez.
22 elemnél, például az ISO érzékenység beállításánál és az expozíciókompenzációnál, most kiválaszthatja a „Megjegyzi a beállításokat közvetlenül a kikapcsolás előtt” vagy a „Visszaállítás alapértelmezésre” lehetőséget, amikor a készülék ki van kapcsolva.
A kijelölő elemtől jobbra lévő jelölőnégyzetben pipával ellátott tételek közvetlenül az áramellátás kikapcsolása előtti beállításokkal kezdődnek a következő bekapcsoláskor.
Ha a következő bekapcsoláskor az alapértelmezett beállításokat szeretné használni, nyomja meg az [ADJ] gombot a pipa eltávolításához a jelölőnégyzetből.
A kiválasztható elemek száma 2-ről 32-re nőtt a „Videó/Vezeték nélküli gomb hosszas lenyomása” esetén a Beállítások testreszabása – Művelet testreszabása – Fn Gomb beállításai részben.
A képlejátszási módban a nagyítási/kicsinyítési művelet behúzható (kicsinyített) oldalán egy szintű megjelenítési módot adtunk hozzá, és hozzáadtunk egy funkciót, amely lehetővé teszi a képek felvételi dátum szerinti kiválasztását.
2 típusú “Elektronikus szintmérő tervezés” hozzáadva a Testreszabási beállításokhoz – Kijelző testreszabása.
3 típus közül választhat: “Típus1”, “Típus2” és “Típus3”.
“0,3 m” hozzáadva a bepattanási távolsághoz.
A pillanatnyi fényképezési távolság prioritásos módban most a „0,3 m” választható, és most már közeli fotózás is lehetséges.
*A rekesznyílás értéke F16-on van rögzítve, függetlenül a DOF (1–3) beállításoktól.
* Kattintson ide a funkcióbővítés részleteiért

[Változtatások]

Javította az általános működés stabilitását.
Frissített egyszerűsített kínai betűtípus.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...