Megérkezett az OM System első strapabíró fényképezőgépe, a Tough TG-7

Korábban pletykák szóltak róla, most megvalósult végre: megjelent az OM System első saját, strapabíró fényképezőgépe, a Tough TG-7, ami az Olympus Tough TG-6 méltó utódja lehet. Röviden a lényegről: 15 méteres mélységig vízálló, -10°C-ig fagyálló, ütésálló, 100 kg-os terhelést is kibír, F2.0-ról induló zoomoptika, RAW és JPEG formátum, változatos makró rendszer, ekvivalens 25-100 mm gyújtótávolsági tartomány, 12 MP-es, 1/2,33”-os képérzékelő, IP68 besorolás.

Kép forrása: OM System

A sajtóközlemény pedig az alábbiakat írja a készülékről:

Megérkezett az új OM SYSTEM Tough TG-7 kompakt digitális fényképezőgép!
Masszív ellenálló képességével és szinte hihetetlen makrófelvételeivel tökéletes társ outdoor fotózáshoz és videofelvételekhez.

Az OM Digital Solutions nagy örömmel mutatja be OM SYSTEM TG-7 fényképezőgépét, az OM SYSTEM Tough sorozat legfiatalabb tagját, mely 2023 szeptrmber végétől kapható. A masszív kivitel tervezésekor elsődleges szempont volt kivételes teljesítmény biztosítása a porállóság és ütésállóság mellett. A ház kialakításának köszönhetően a gép ellenáll akár 2,1 méterről történő leejtésnek, illetve akár 100 kilogrammnak megfelelő terhelésnek. A Tough TG-7 víz alatti felvételkészítésre optimalizált üzemmódjai egészítik az akár 15 méter mélységig gondtalan víz alatti használhatóságát) – ráadásul, a külön kapható PT-059 búvártok alkalmazásával akár 45 méter mélységben is készíthetünk vele felvételeket. A gép különleges fagyálló kivitelének köszönhetően használható marad akár -10°C hőmérsékletig. A Field Sensor System automatikusan gyűjti a hely- és környezeti adatokat, így kiegészítve a felvételkészítés élményét a felvételek körülményeinek megőrzésével. A TG-7 kompakt, könnyű és masszív kivitele nagyszerűen testesíti meg az OM SYSTEM termékeit jellemző tervezési koncepciót.

Kép forrása: OM System

A Tough sorozat jellemzőin túl a TG-7 egy ragyogó, nagysebességű 4x optikai zoomot és F2.0 rekeszértéket – így kiváló zársebességet és a bemozdulás hatékony csökkentését – kínáló optikát és RAW felvételkészítést is biztosít számunkra. A Variable Macro System segítségével az objektívtől akár 1 centire lévő témát is rögzíthetjük, 7x képnagyítás mellett – így jelentősen kiterjesztve a makrófotózás lehetőségeit. A gépben találunk még Construction üzemmódot, beépített GPS-t és szenzorokat, vertikális videofelvétel-támogatást, Pro Capture üzemmódot, Interval Shooting felvételt Time Lapse filmkészítés-funkcióval, USB-C töltési lehetőséget, valamint többféle kiegészítő csatlakoztathatóságát a felhasználás lehetőségeinek bővítéséhez.

Az OM System Tough TG-7 szeptember végétől lesz megvásárolható bruttó 219 990 forintos áron.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...