Firmware-csomag érkezett Panasonic termékekhez

Többféle fotós/videós termékhez adott ki új vezérlőszoftvert a Panasonic. Érintett a frissítésben a DC-S5II és a DC-S5IIX, illetve a Leica 12-60 mm és a Leica 100-400 milliméteres objektív. A két vázhoz október 24-től lesz elérhető a frissítés innen – mindkettőnél ugyanazokat az újításokat kapjuk, amelyek konkrétan:

  • AF-mező nagyítás funkció: az AF-Point Scope funkcióval kinagyíthatjuk automatikus élességállítás során a fókuszmező alatti képrészletet
  • Nagyfelbontású mód: a frissítés után nagyfelbontású módban a záridőt immár akár 8 mp-re is beállíthatjuk úgy, hogy közben a zajszűrés is aktív. Újdonság a kézből készíthető nagyfelbontású kép mód is, így már nem kötelező az állvány használata a kompozitképek elkészítéséhez.
  • Továbbfejlesztett manuális fókuszsegéd: immár legfeljebb 20-szorosan nagyítható a kép kézi élességállításkor, ami pontosan élességállítást tesz lehetővé.

A H-ES12060 és a H-RS100400 objektív firmware frissítésével zoomolás közben nőtt az AF teljesítménye. Kattints ide az alapszoftverek letöltéséhez.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...