Annyira sikeres a Ricoh GR sorozat, hogy nem tudnak eleget gyártani belőle

Bocsánatkérő közleményt adott ki a Ricoh illetősége, ugyanis annyira sikeres és népszerű a GR kompaktgép-sorozatuk, hogy nem tudnak eleget gyártani belőle. A Ricoh japán főhadiszállásának weboldalán a következő sorokat lehet olvasni (gugli ferdítés):

Kép forrása: Ricoh

„Kedves vásárlók,

Nagyon köszönjük, hogy továbbra is támogatta a Ricoh Imaging termékeket.

A csúcskategóriás kompakt digitális fényképezőgépek RICOH GR sorozatát számos vásárló kedvezően fogadta, és terveinket jóval meghaladó megrendeléseket kaptunk. Jelenleg a termelést növeljük a termékek mielőbbi kiszállítása érdekében, de a helyzet továbbra sem tud lépést tartani a termeléssel, és a már leadott megrendelők is kiszállításra várnak.

Ezért sajnálattal értesítjük, hogy a mai naptól ideiglenesen leállítjuk a RICOH GR sorozat rendeléseinek fogadását. Nagyon elnézést kérünk ügyfeleinktől az okozott kellemetlenségekért. A rendelések fogadását akkor folytatjuk, ha stabil ellátásra lehet számítani. A rendelések újraindításáról a weboldalunkon ismét értesítünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a terméket a lehető leghamarabb kézbesítsük, ezért köszönjük megértését.

A rendelés felfüggesztésének hatálya alá tartozó termékek:

  • RICOH GR III
  • RICOH GR IIIx
  • RICOH GR III Diary Edition
  • RICOH GR IIIx Urban Edition”

Vígan él az, akit temetnek..

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...