Több fényképezőgépének vezérlőszoftverét frissítette a FujiFilm

Összesen öt fotógépének alapszoftverét frissítette a FujiFilm fejlesztőgárdája; a felsorolásban APS-C és középformátumú lapka köré épülő váz is szerepel. A mostani javítócsomagok elsősorban apró hibákat javítanak, így most a szokásos „Kaizen-élménytől” el kell tekintenie a márka rajongóinak. Íme, a részletek:

X100VI v1.01:
A márka legújabb fényképezőgépének első firmware frissítése egy olyan WiFi kapcsolatos hibát javít, ahol a FujiFilm XApp alkalmazásával nem tudott kapcsolatot teremteni a váz.

X-S10:
A v3.11-es verziószámú szoftverben azt a hibát javították ki, aminek kapcsán az SD kártyára nem kerültek át a fotók, ha okoseszközt és az XAppot használtuk kioldóként.

X-T30 II v2.04:
A gyártó pontosan nem részletezte, miket javított ki az új programcsomaggal, csupán annyi szerepel a leírásban, hogy „apróbb hibák javítása”. Ámen.

X-T3 és X-T4:
A legújabb firmware-verziók kijavítják azt a hibát, amely miatt az előnézeti kép expozíciója eltér a rögzített képétől, ha kézi módban képeltünk az XF 50 mm F1.0 R WR használatával. A frissítések az X-S10-nél tapasztalt adatátviteli problémát is javítják.

GFX S50 II v2.11:
A FujiFilm középformátumú kamerája esetében mindössze egyetlen hiba lett orvosolva a legújabb frissítésben: a 2.11-es firmware kijavít egy ismert problémát a villogáscsökkentés funkcióval kapcsolatban, ahol a villogás „bizonyos környezetekben” még a villogáscsökkentés aktiválása után is előfordult.

XApp:
Megújult maga a FujiFilm XApp is. Egyes államokban a felhasználók időszinkronizálási eltérésekről számoltak be a FujiFilm kamerái és az XApp között. Észak-Amerikában úgy tűnt, hogy ez hatással volt például a kanadai felhasználókra. Bár a FujiFilm illetékesei azt állítják, hogy a frissítésnek meg kell oldania a hibát, megjegyezték, hogy a területbeállítások bizonyos régiókban nem frissülnek automatikusan, így a felhasználónak manuálisan kell frissítenie ezt az új verzió telepítése után a fényképezőgép beállításain keresztül.

A frissítések innen tölthetők le.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...