Ismét országjáró körútra indul a Manfrotto-Olympus duó!

Idén is országjáró turnéra indul a Manfrotto-Olympus páros. Az On Tour 2017 rendezvénysorozat kapcsán négy vidéki és hat budapesti helyszínre gördül el a két gyártó, hogy bemutassák, és kezeitekbe adják legújabb termékeiket. Az Olympus PEN és OM-D fényképezőgépek, valamint M.Zuiko optikák mellett számtalan Manfrotto terméket is meg lehet majd nézni, ki lehet próbálni a helyszíneken. Az újdonságok mellett azonban ajándékok és nyereményjáték is várja az érdeklődőket, tehát mindenképp érdemes lesz ellátogatni az egyik vagy a másik találkozási pontra!

Íme, a részletek:

„Szeretettel meghívunk az Olympus & Manfrotto On Tour 2017 rendezvényre, ahol 4 vidéki és 6 budapesti helyszínen próbálhatod ki a legújabb Olympus és Manfrotto termékeket. Győződj meg személyesen az OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek kiemelkedő minőségéről!

Találkozunk? Szerintünk igen! Miért? Mert fantasztikus nyereményjátékkal is készültünk!
Nem kell mást tenned, csak a helyszínek valamelyikén készült fotód feltölteni a közösségi oldalakra és megjelölni rajta minket, hogy aztán ki tudjunk sorsolni akár téged is a pályázók közül (Facebook, Instagram: fontos, hogy a feltöltött képnél használjátok a #OMONTOUR2017 #hashtaget, mert csak így vehettek részt a nyereményjátékban. További információ és a játékszabályzat hamarosan…

Nyeremények:

  • Olympus OM-D E-M10 Mark II kit
  • Olympus TG-4
  • Olympus 10×50 DPS-I távcső
  • Olympus ajándék csomagok
  • Manfrotto BeFree One utazó állvány (MKBFR1A4B-BH)
  • Manfrotto Advanced Travel Hátizsák (MB MA-BP-TRV)
  • Lastolite 75 cm-es arany/fehér reflektor (LL LR3041)

Nyeremények mellett ajándékokkal is készültünk, így a helyszíneken minden résztvevő egy 10% (Olympus) és 20% (Manfrotto) kedvezményt biztosító kupont kap ajándékba, amit bármilyen Olympus és Manfrotto termékre beválthat az adott üzletben július 15-ig.

És ha ez nem lenne elég…
Összeállítottunk a legmenőbb Olympus és Manfrotto termékekből csomagokat, melyeket a helyszíneken és az On Tour ideje alatt megvásárolhattok a kiemelt partnereknél.”

Bővebb információért (például a csomagokért, és a helyszínek listájáért) kattints ide! Regisztrálni pedig ide kattintva tudsz.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...