Nekem tetszik az Olympus OM-D E-M1

Kövezzetek meg, de nekem kifejezetten tetszik az Olympus OM-D E-M1 gépe, amiről már filmet (ezt időközben levették a YouTube-ról is) és első kémfotókat is megtekinthettünk. Most a mirrorlessrumors.com posztjának köszönhetően egy újabb termékfotóval gazdagodott a prekollekció. Időközben annyi pluszinformáció látott napvilágot a masináról, hogy az akkuja ugyanaz lesz, mint amit az E-M5-ben is bevetettek. Ennek azért annyira nem örülök, mert az E-M5-ben nem bírja olyan rettenetesen sokáig egy töltéssel a cuccos.

omd-em1.jpg

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • wavrekordz

  Én azért annyira nem félnék az aksitól, mert az E-P5-ben is ugyan az van, de valahogy mégis megbuherálták, hogy sokkal jobban bírja, mint az E-M5.

 • Nekem is tetszik, pláne a 12-40 2,8-al kitben. Viszont ha a kit ára tényleg 2200 USD lesz, ennyiért van Canon 70D+17-55 2,8 is.

 • fejetlen bárd

  Nekem is tetszik, de azért azt nem értem, hogy ha valami ennyire pici, akkor annak már amúgy is mindegy. Nem a nagy markolatot kéne erőltetni, hanem a kicsit, de jó fogásút.

  Szerintem legalábbis.

  Nekem ilyen kis gépből sokkal jobban bejönnek a távmérős stílusúak amiken jól kitalált kicsi markolat van. Kompakt is, meg nem úgy néz ki, mint egy zsugorító gépben felejtet DSLR.

  Ettől függetlenül szép formaterve van. Normál DSLR méretben is elfogadnám. 🙂