Jövőre új luxus üvegek érkezhetnek a Canontól

Ismét felröppent a hír, mely szerint jövőre, azaz 2015-ben új, azaz felújított luxus objektívek érkezhetnek a Canontól. A canonrumors.com posztja szerint a 35 mm F1.4L és az 50 mm F1.2L újulhat meg. Utóbbiról azt csipogják a madárkák, hogy kisebb és könnyebb, esetleg kisebb nyitó fényértékű (F1.4?) is lehet, amiért kár lenne. Már évek óta halljuk ezeket a híreszteléseket, eddig még nem láttunk kézzel fogható terméket – ennek oka valószínűleg az, hogy a japán gyártó az energiáit eddig a videózásra optimalizált lencserendszereire összpontosította. No, meg igazából nincs is oka a kapkodásra, hiszen a 35 mm F1.4L eleve nem egy rossz üveg, a jelenlegi 50-es meg olyan, amilyen, azonban mégis kedvelt a fotósok körében.

canon_l_family_full

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • FrenkyPub

    Hat a Canon L-ekre rafer az ujitas a felbontoskepesseguk alul marad mar sok gyartoval szemben. Sok a regi vas. Ugy erzem peldaul, hogy a Tamron meg a Sigma mar alazza a Canon regi objektiveit. Sigma pl az 50 f1.4-el es a 24-105 f4-el szerintem nagyon jot lepett. A Tamron a 24-70 f2.8 VC-vel es talan a 70-200 f2.8asaval. Es az aruk a Canon markahoz viszonyitva kedvezobbek. Valszeg az ujdonsagok jo dragak lesznek, de kivancsian varom oket. Bar teny hogy amig nincs sok MPs gepe a Canonak a jelenlegi obik megteszik.

  • KTTech

    Egy dolog szól a 3rd party obik ellen: a megbízhatatlan AF teljesítmény. Sokszor próbálkoztam más gyártónál, de ez mindig visszavitt a Canon útra (igaz, csak f4-es sorom van most).

  • GaPeti

    Örülök hogy megújítják az L-es sorozatot. Szinte biztos hogy megfizethezetlenül drága lesz, sajnos. :/