Te vennél fekete-fehér szenzoros m4/3 gépet?

A Leica már rég megtette, feltevődik hát a kínzó kérdés, kell-e nekünk fekete-fehér képérzékelős m4/3 rendszerű fényképezőgép? Nézzük röviden, hogy miért nem lenne értelmetlen a ff (nem full frame!) lapka: nagyobb pixelek, élesebb kép, nagyobb felbontás. A 43rumors.com szerkesztője már feltette a kérdést olvasótáborának, és a szavazók többsége (40%-a) szerint „időpocsékolás, semmi szükség rá”, míg a voksolók 38%-a meggondolná az ilyen jellegű gép vásárlását, és végül csak 22%-a a szavazóknak döntene fekete-fehér érzékelős fényképezőgép vásárlása mellett. Vajon közülünk hányan tennék le a voksot egy ilyen masina mellett? Kép alatt a szavazás!

bwm43

Te vásárolnál fekete-fehér szenzoros m4/3 fényképezőgépet?

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • lesgolla

    En nemmel szavaztam, de ez igy nem igaz mert en digitgepet nem veszek. Tudom maradi vagyok. Amugy ha emlekeim nem csalnak anno a nikonnak mar regebben, a leica elott volt ff erzekelos dslr-je es a phaseonenak mintha manapsag is lenne.

  • wavrekordz

    Az ff szenzor egy dolog… de nem vennék pl. ff OMD-t a színes mellé. Viszont ha kijönne egy fapados, digitális RC-35 klón, annak képtelen lennék ellenállni 🙂