Friss firmware tölthető a Canon EOS 7D Mark II dSLR-hez

A Canon friss vezérlőszoftvert tett elérhetővé az EOS 7D Mark II tükörreflexes fényképezőgéphez, ami alábbi újításokat, javításokat tartalmazza (idézet a Canon weboldaláról):

Az 1.1.0 készülékszoftver-verzió a következő funkcionális fejlesztéseket és javításokat tartalmazza:

1. A W-E1 Wi-Fi-adapter támogatása.
2. A kihúzott objektív automatikus tárolásának engedélyezését vagy letiltását lehetővé tévő funkció kerül hozzáadásra, ha gép által meghajtott léptetőmotoros objektív*1 van csatlakoztatva, és ha a tápkapcsoló [OFF/KI] állásban van.
*1 EF 40mm f/2.8 STM, EF 50mm f/1.8 STM vagy EF-S 24mm f/2.8 STM objektívek

*Az augusztus 25-én „Az EOS 7D Mark II digitális tükörreflexes fényképezőgépek felhasználói számára” címmel közzétett tájékoztatás a tervezett további funkciókkal kapcsolatos hibát tartalmazott, ezért ezt a hibát kijavítottuk.
Az EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS USM objektívtorzítási adatai a készülékszoftver frissítése során nem kerülnek hozzáadásra. Az objektívtorzítás korrekciós adatait az EOS Utility 3.4.30 vagy újabb változata rögzíti.

Az 1.1.0 készülékszoftver-verzió az 1.0.5 vagy annál régebbi verzióval rendelkező fényképezőgépekhez való. Ha a fényképezőgép szoftververziója 1.1.0, nem kell frissíteni a készülékszoftvert.

A fényképezőgép készülékszoftverének frissítésekor, a letöltés előtt alaposan olvassa el az utasításokat. A firmware innen tölthető le.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...