Ajándék Adobe Creative Cloud előfizetés jár a Panasonic DMC-G80 mellé!

Az Adobe és a Panasonic jóvoltából most azok, akik december 31-ig megvásárolják a DMC-G80 típusú, m4/3 formátumú fényképezőgépet, egy teljes évre szóló ingyenes Adobe Creative Cloud előfizetést kapnak ajándékba a tükör nélküli rendszerkompakt mellé! Aki még esetleg nem ismerné: az Adobe Creative Cloud egybefogja a gyakorlatilag piacvezető képszerkesztő és képfeldolgozó alkalmazásokat, mint amilyen például a Lightroom, vagy a Photoshop CC. Magyarországon ezt az akciót az olyan kiemelt forgalmazóknál lehet elérni, mint például a Fotoplus, a Digifénykép, a Video-Part, a Tripont Foto Video, vagy a 220volt.

endimage

Sajtóközlemény

Élvezd a fotózás szépségét – bármilyen is legyen az időjárás
A Panasonic DMC-G80 egy cserélhető objektíves fényképezőgép kiemelkedően gazdag műszaki tartalommal. Fejlett technológiák, praktikus funkciók – mind egy strapabíró és kompakt vázba építve. A Lumix G80-at úgy terveztük, hogy a fényképezőgép – az időjárástól függetlenül – az aktív fotográfusok és operatőrök keze alá dolgozzon, miközben ők az élet kalandjait kapják lencsevégre.

A váz fontosabb jellemzői között érdemes kiemelni az időjárásálló kivitelt, a 16 MP-es Digital Live MOS képérzékelőt (aluláteresztő szűrő nélkül, hogy még több részletet örökíthessünk meg), és az áttervezett „Dual Image Stabiliser” kettős képstabilizációt, ami a szenzorstabilizációt ötvözi az objektívekbe épített rendszerrel, hogy még nagyobb hatékonysággal előzhessük meg a bemozdulásokat. A fejlett képstabilizátornak köszönhetően élesebb, tisztább fényképeket készíthetünk a legnehezebb körülmények közepette is; mindegy, hogy kevés a fény, vagy gyorsan mozgó járműről fotózunk. „Az élet nem áll meg, neked miért kellene?”

Akinek felkeltette az érdeklődését a készülék, az ide kattintva elolvashatja róla részletes tesztemet is.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...