Pletykaegyveleg szerdára

Vajon mi várható a gyártóktól az elkövetkezendő hetekben, hónapokban? Várható olyan bejelentés, amiről még sejtésünk sincs? Vagy nyaralni mennek Japánban is? Lássuk, mit gyűjtött össze nekünk a mirrorlessrumors.com szerzője:

Canon:
2017 év vége előtt jöhet egy újabb EOS-M fényképezőgép, ám egyelőre nem tudni, hogy milyen kategóriába érkezne.

FujiFilm:
Egy kis szünet következik a Fujiéknál, leállnak az idei évre az új vázak bemutatásával, és figyelmüket az objektívek felé terelik – idén akár még több meglepetés érkezhet.

Nikon:
Közeleg a Nikon századik születésnapja, és bár már megismerhettünk pár ünnepi kiadású terméket a gyártótól, az igazi nagy petárdákat még nem durrogtatta el a cég. Nagy a titoktartás, nagy a csend.

Olympus:
Nemsokára jön az OM-D gépcsalád legkisebb tagjának, az E-M10-nek a legújabb, immár harmadik generációja, az E-M10 Mark III. Korábban már volt róla szó, nem érkeztek újabb infók a gép kapcsán.

Panasonic:
Ősszel jön egy új, belépő kategóriás m4/3 váz és a tavalyi Photokinán megmutatott Panasonic-Leica 50-200 mm F2.8-4 telezoom. Egyesek a GX9 érkezését is az idei évre teszik.

Samyang:
Egy újabb autofókuszos FE lencserendszer jöhet még idén, de semmi más infó nincs az objektívről.

Sony:
November környékén mutatják be elvileg az Alpha A7 III-at, de valamivel korábban, nyár vége felé egy 135 mm-es és egy 400 mm-es objektív is érkezhet.

Zeiss:
Év vége felé kapunk még pár FE objektívet.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...