Lehullott a lepel a Canon EOS 6D Mark II-ről – itt vannak a termékfotók!

A Canon hivatalosan csak június 29-én fogja bejelenteni az EOS 6D Mark II-t, ám a gonosz lelkek már most kitették a gépről készített termékfotókat, sőt, a műszaki paraméterekkel is megismerkedhetünk! A fotók kiszivárogtatásáért eredetileg a Nokishita Camera japán pletykalap felel, de időközben számos oldal vette át a képeket (pl. a petapixel.com is) Futótűzként terjed a jóság, megosztom hát én is veletek!

Elölről picit az EOS 5D Mark IV-re hasonlít az újonc, ami azért kisebb lesz a nagy vasnál. Hátulról a 6D Mark II a kétszámjegyű modelleket idézi: ez lesz ugyanis a Canon első full frame szenzoros tükörreflexese, aminek kihajtható és elforgatható a kijelzője:

A 6D Mark II – úgy tűnik – továbbra is csak 1/4000 mp-ig megy a záridőt illetően, tehát az 1/8000 mp marad a drága készülékek privilégiuma. A központi egység egy 26 MP-es CMOS lapka, ami a gyártó Dual Pixel technológiájával van felvértezve. Az automatikus élességállításért egy 45 darab keresztérzékelőből álló rendszer felel, az érzékenységet pedig ISO 102 400-ig lehet kiterjeszteni.

Videóban nincs 4K, Full HD a csúcs, de legalább van 5-tengelyes elektronikus képstabilizálás felvétel közben. Van GPS, WiFi és Bluetooth, ami nem meglepő. A váz mérete 144 x 110,5 x 74,8 mm, tömege 765 gramm, ára egyelőre nem ismert.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...