100 éves a Gitzo: egy új táskacsaládot jelentettek be

Századik születésnapja alkalmából a Gitzo egy új táskacsaládot mutatott be a nagyérdeműnek: a The Century Camera Bag Collection három fotós táskából áll. Egy hátizsák és két válltáska képezi azt a termékcsoportot, amit a neves gyártó 100. évfordulója alkalmából jelentett be. A márkanév renoméjához hűen a The Century Camera Bag Collection darabjait elsősorban az igényes fotósoknak szánja a gyártó; a prémium fényképezőgépeknek ideális kiegészítője lehet ez a kollekció. Az Olaszországban készített, eredeti olasz marhabőrből és kopásálló nejlonból összeállított táskák mintázatukkal tökéletesen illenek a Gitzo szénszálas Traveler háromlábaihoz.

A kollekció tagjai a Century Traveler Backpack hátizsák, a Century Traveler Messenger oldaltáska, valamint a Century Compact Messenger kisméretű oldaltáska. A hátizsákban kényelmesen elfér egy közepes méretű dSLR váz egy 70-200 mm F2.8-as objektívvel szerelve (vagy két kisebb MILC), plusz két további lencserendszer. Aki inkább a drónok felé kacsintgat, az sem kell, hogy otthon hagyja repülő kameráját: a hátizsák helyet kínál például egy DJI Mavick Pro-nak és annak összes tartozékának. A kétoldalas hozzáférésnek hála a felszerelés mindkét oldalról könnyen és gyorsan elérhető. Ha épp nem fényképezni indulunk, akkor egyszerűen emeljük ki a hátizsák belsejét, és máris rendelkezésünkre áll egy „sima” hátizsák.

A Gitzo Century Traveler Messenger oldaltáska fő „lebenyét” G-lock mágneses zárszerkezettel látták el, ami gyors és kényelmes nyitást/zárást tesz lehetővé. Ebbe a táskába egy általános zoomobjektívvel szerelt, közepes méretű dSLR váz fér két másik (köztük akár egy 70-200 mm F2.8) optikával. Akinek kisebb tükörnélküli váza van, az akár három objektívet is magával vihet az útra. Természetesen ebben a táskában is elfér a DJI Mavick Pro az összes tartozékával.

A három közül a Gitzo Century Compact Messenger válltáska a legkisebb, így aki nem szeret magával vinni fölöslegesen sok fotós kiegészítőt, ezt válassza: egy nagyobb MILC váz egy általános zoomal szerelve plusz még két másik objektív így is simán elfér. A drónok kedvelői egy DJI Mavick Pro méretű repülőt és kisebb tartozékait vihetik magukkal. A nagyobbik oldaltáskához hasonlóan itt is a mágneses G-lock gondoskodik a felszerelés gyors és kényelmes elérhetőségéről.

A gyártó a biztonságot sem vette félvállról: mindkét válltáskában van egy olyan belső fedél, ami megakadályozza az illetéktelenek bejutását. A hátizsákban egy lakattal zárható cipzárral zárhatjuk ki az enyveskezűeket.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...