Új firmware érkezett a Canon EOS 5DS/R fényképezőgépekhez

A Canon két 50 MP-es tükörreflexes fényképezőgépe, az EOS 5DS és az EOS 5DS R új vezérlőszoftvereket kaptak. A frissítés lényegében az új Tilt/Shift objektívek teljes körű támogatottságát adja, mint például a megfelelő expozíció, vagy az optikai hibák korrigálása gépen belül. Íme, a részletek a Canon magyar weboldaláról átemelve:

  1. Támogatást biztosítunk a kromatikus aberráció korrekciójához, a peremsötétedés korrekciójához, torzításkorrekcióhoz, és a digitális objektívoptimalizáláshoz a Digital Photo Professional szoftver használata esetén, RAW formátumú képek feldolgozásához a következő TS-E objektívekkel történő felvételkészítéskor: TS-E 17mm f/4L, TS-E 24mm f/3.5L II, TS-E 50mm f/2.8L MACRO, TS-E 90mm f/2.8L MACRO vagy TS-E 135mm f/4L MACRO.
  2. Kijavítja azt a hibát, amely miatt a normál exponálás nem érhető el, vagy szokatlan expozíciót eredményez a Silent LV (Csendes élő kép) használatakor az alábbi TS-E objektívekkel készített képek esetében: TS-E 50mm f/2.8L MACRO, TS-E 90mm f/2.8L MACRO, vagy TS-E 135mm f/4L MACRO.
  3. Az Exif 2.31 támogatása.

A firmware az EOS 5DS-hez innen, az EOS 5DS R-hez pedig innen tölthető le.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...