Légy te is Phase One Certified Professional!

Elsősorban a profikat (fotóasszisztensek, technikusok, retusőrök és fotósok) szólítja meg a Phase One hazai tanfolyama, a Phase One Certified Professional, amely során az összes szükséges ismeretet megszerezhetik a résztvevők a Phase One kamerarendszerről és a Capture One szoftverről. A programon legfeljebb 15 fő vehet részt, a részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi díj személyenként bruttó 160 000,- forint (bővebben lásd lentebb).

A tanfolyam kétnapos: 2018.04.11. és 2018.04.12., azaz szerdán és csütörtökön 9-17 óráig tart majd a képzés. „Az ár magába foglalja a kétnapos eseményen való részvételt, a workshopot megelőző online tanfolyamon való részvételt és az első vizsga díját, a workshopon szükséges minden felszerelést és tananyagot, a workshopon ellátást (szendvics, sütemény, kávé, innivaló). A sikeres vizsgázók megkapják a Capture One Pro aktuális lincenszét, amit 2 évig díjmentesen frissíthetnek.”

Kinek szól a tanfolyam?

A tanfolyam olyan, már a szakmában dolgozó fotósoknak, asszisztenseknek és technikusoknak szól, akik már jártasságot szereztek a digitális munkafolyamatban, képfeldolgozásban. Olyan fotósok is profitálhatnak az itt megszerzett tudásból, akik számára fontos a mindennapi munkához, hogy magas szintű képfeldolgozási ismeretekkel rendelkezzenek.

A tanfolyam nem tapasztalatlan asszisztenseknek, lelkes hobbifotósoknak, portré-vagy esküvőfotósoknak szól. A résztvevőknek a tanfolyamon való részvételhez kell ismerniük a Capture One szoftvert. Az előzetes tudásszint felmérésre azért van szükség, mert a nem elégséges ismerettel rendelkező résztvevők az egész csoport tempóját és hatékonyságát visszafogják.”

Bővebb információért látogass el a Tripont Foto Video Kft. idevágó oldalára.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...